Mimochodem v souvislosti s C4 - pred mesicem se mi povedlo koupit zajimavy error c2-LIM rt, kde se mi na trase zpet vlozil segment LIM-BOG s AV v business, coz sundalo YQ, takze vysledna cena padla nekam k 365EUR. Bylo to ale OTA specific, zda se.
Potrebuju nejake levne mile u oneworldu.. Nema nekdo nejaky dobry napad ? Jsem zatim na 4.25cpm (po zapoctenych koeficientech) tady po Europe - jak zkrouhli (BA) ty levne booking classy na 25% tak uz to neni zadna sranda Potrebuju do srpna jeste 6k na upgrade
Kolegove z FT nejak zapominaj na ty novy koeficienty, takze vsechny MR pocitaj po staru x100%, bohuzel po zapocteni toho novyho koeficientu uz si tema klasickejma botama se spatne zapocitanym palivem nevydelame ani na propisku
Zdravím, asi jsem uplný ňouma, ale pořád nemůžu najít ani tu nejjednodušší letenku pro beginnery. Vždy mi to vyjde místo těch 7,5 třeba 27,5 ...snažil jsem se pročíst i zahraniční fóra, ale měl bych pár otázek ohledně ujasnění, můžu je prosím někomu z Vás položit? (nemůžu psát jako novej člen PM [nově registrovanej, ale návštěvnvíkem už jsem cca rok]). Moc díky
Zkouseli jste nekdo FD na to aktualni CA. Dle podminek tarifu by to snad melo jit. Na travel cheaperu se na lety CA dost casto aplikuje 3x. akorat nevim s kym to 3x je, tipuju to na SQ ci QJ(alternativne9W). Poradi nekdo? Klidne PM diky.
Chvili sem si s tim hral abych mohl zamachrovat a nasel sem akorat hromadu dalsich 1x o 1/3 (da se zacit treba v te zemi na opacne polokouli, kterou si zminoval v tomhle foru) - s 3x jsem s tim nepohnul ani o milimetr (pouze umim cenu velmi efektivne zvysovat velmi neefektivnima routama).. Nicmene behem hrani jsem nasel hezkou novou vec Nema zadny velky ekonomicky prinos, schovam si ji do sbirky pro dlouhe zimni vecery, treba z ni neco casem kapne
To asi nebude úplně správná cena -- self dump? Cena samotné letenky (74, 72 Kč) je dobrá, asi by tomu mohlo jít ještě trochu pomoct. Termínů je tam fůra.
treba pogooglit, zlozita problematika na dlho, aj tu na CL sa tomu chalani venovali, ako vidis ani ja som celkom neodhalila taje, ale nikto sa o dumpy nechce podelit ocividne
Pořád se nějak nemůžu dopátrat k onu svatému gráli, který mi shodí dalších 100e. Pokud chápu správně, musí být odlet z pětky a stále na palubách EK nebo tady je ten háček?