Ahoj všem Zkoušel jste někdo v poslední době Saudia Airlines? Ty jejich tarify do Thajska mi celkem dráždí plánovací závity. Na YT jsou celkem fajn video recenze z poslední doby. Pochopil jsem, že se aerolinka snaží pomalu, ale jistě konkurovat Emirates a četl jsem, že do roku 2030 chce ze Saudské Arábie udělat transit hub jako právě V SAE. Bez alkoholu na palubě se obejdu a relativně nový Dreamlinery mě určitě nevadí 😂 Mají amenity kity, deky, údajně slušnej palubní servis… Na druhou stranu všude na netu (Trustpilot, SkyTrax, apod.) jsou dokola negativní recenze o customer service, nespolehlivosti apod. Tak mě zajímá, jestli má někdo aktuální info a zkušenost (z doby “po COVIDu”). Děkuji! .
Ahoj všem, ráda bych se zeptala na zavazadla. Letíme za pár dní do Bangkoku a máme v ceně jak 7kg příruční zavazadlo, tak 23kg odbavené. Máte někdo zkušenosti jak moc ty váhy u příručních zavazadel řeší? Bojíme se aby nám někde neztratili zavazadla, letíme přes Saudskou Arábii😊. Děkuji všem za odpověď
ahojte, kto si v poslednej dobe robil checkin, pustilo vás to vybrať si miesta zadarmo? Pri rezervácii z februára do Dilí mi idú miesta vybrať zadarmo, pri rezervácii do Tanzánie (tie lacné letenky) ma to už zadarmo nepustí.
Samozrejme že nerobím checkin na květen 🥱 hovorím o výbere sedenia vopred, kde mi to v tarife T do Dili vybrať ide, no neskôr zakúpená Tanzánia v rovnakej tarife si už pýta poplatok za vyber
zdravim vsechny, letime 13.2. MUC-RUH-BKK a zpatky 23.2. BKK-JED-VIE. Ten zpatecni let mi zmenili a mam v JED 14 hodinovy layover. Myslite, ze ma cenu zkusit zavolat na Saudia infolinku a zkusit prebookovat? Mam tam vyhlidnuty jeden Etihad let pre Abu Dabi... Je to kupovane pres Pelikana (chyba, vim) a ti zadarmo neudelaji nic...