Ahoj všem Zkoušel jste někdo v poslední době Saudia Airlines? Ty jejich tarify do Thajska mi celkem dráždí plánovací závity. Na YT jsou celkem fajn video recenze z poslední doby. Pochopil jsem, že se aerolinka snaží pomalu, ale jistě konkurovat Emirates a četl jsem, že do roku 2030 chce ze Saudské Arábie udělat transit hub jako právě V SAE. Bez alkoholu na palubě se obejdu a relativně nový Dreamlinery mě určitě nevadí 😂 Mají amenity kity, deky, údajně slušnej palubní servis… Na druhou stranu všude na netu (Trustpilot, SkyTrax, apod.) jsou dokola negativní recenze o customer service, nespolehlivosti apod. Tak mě zajímá, jestli má někdo aktuální info a zkušenost (z doby “po COVIDu”). Děkuji! .
pred mesiacom som podal oznámenie o zmeškanej/stratenej batožine cez formulár na stránke saudie. Prišla automatická odpoveď o priradení čísla. Po desiatich dňoch ma kontaktoval zamestnanec firmy, ktorá má na starosti batožinu na frankfurtskom letisku, sotázkou, kam majú poslať batožinu. Podľa jeho slov tam ruksak ležal týždeň a nevedeli čo s ním. Saudia sa od potvrdzovacieho mailu o strate/zmeškaní batožiny doteraz neozvala.
Já jsem právě proto, že to Saudia nepoletí, úplně v klidu... Proč by měli komplikovat úplně banální let, který litá každý den minimálně dvakrát...? Kdyby tam byli 30 minutové přestupy tak okej, ale takhle malujes čerta na zeď.
Tak jsem to chtěl koupit, ale chce to po mě pas s expiraci. Bohužel mi pas končí v červnu 23 a nový jsem ještě neřešil. Jak je to u Saudů s možností měnit pas ve správě rezervace nebo popřípadě při check-inu? Díky za případné postřehy. Jinak letenky rychle mizí za tu cenu 8,2 tis
Pas se dá měnit, já si tam něco vymyslel a můžu to editovat.
A v čem konkrétně je EK economy o tolik lepší, že stojí za oser v Dubaji, oproti přímému letů?
letenku jsem menil kamaradovi, ktery miluje EK. A teda rozhodne jsou lepsi jak Lufthansa o tom snad diskuzi vest nemusime. ale chapu ze nekdo preferuje primak
Presne tak, ak bude nejaký problém, môže k tomu prísť. Nám ponúkali namiesto plánovaného (zmeškaného) letu Jeddah - Frankfurt (4.segment) trasu cez Káhiru. Lieta saudia primy let Káhira - Frankfurt? Možno ano, ale pochybujem. Nakoniec sme leteli Jeddah - Rijád , prechod z vnútroštátnej časti do medzinárodnej časti cez pasovú kontrolu a potom let Rijad - Frankfurt.
tak prebookovani na jinou spolecnost je normalni zalezitost, kterou v pripade potreby dela jakakoli jina spolecnost (snad krome lowcostu)