Megavolotea na 1 rok za 10 EUR
Pouze do 22. června (včetně) lze na 1 rok pořídit členství v Megavolotea za 10 EUR.
Slevy na letenky, odbavené zavazadlo v ceně a další výhody pro vás a další 4 spolucestující.
Přišlo mi do e-mailu, ale zdá se mi to nějaké ořezané. Dřív tvrdili, že s Megavoloteou máš velké zavazadlo do kabiny a prioritní nástup.
Zavazadlo do kabiny je koukám až po druhém roce. Vyplatí se to, kdo plánuje letět do Francie nebo příští rok na Sardinii.
Ono se vyplatí si vyzkoušet Megavoloteu na zkoušku, nakoupit letenky a pak ji zase zrušit (resp. zakázat prodloužení). Cena letenek se nedoplácí, zavazadla se zdá zůstávají a Volotea nás u 4 takto koupených legů ani jednou nerozsadila. Pokud to stihnete proletět ještě ve zkušebním období, zůstává (podle tohoto spíš zůstával) i priority boarding a jiné featury.
czy ktoś wie, kupiłem volotea na test.Czy jeśłi jej nie przedłużę a lot mam za miesiać to muszę dopłacać do biletów i bagażu.Przy odznaczaniu rezygnacji,napisane,ze tracę też na lot,który kupiłem wcześniej
tłumacz google
jestli někdo ví, koupil jsem si volote na zkoušku, pokud to neprodloužím a let mám za měsíc, musím si připlatit letenky a zavazadla.