a odlet máš kdy? Četl sem, že to může trvat i měsíc, než to dokážou odbavit (těch lidí byl asi ranec, ten tweet má 24m lajknutí), takže i kdyby to koupilo 1 % z těch lidí. Edit: tak článek ukazuje 24m, ale tweet 24k
Lufthansa píše, že to zrušit můžou (edreams) jen ten den nákupu, případně do 24h. Prý pokud to do té doby nestihnout, tak by to mělo platit a snad i proletět.
Lufthansa píše, že to zrušit můžou (edreams) jen ten den nákupu, případně do 24h. Prý pokud to do té doby nestihnout, tak by to mělo platit a snad i proletět.
Nám se povedla Katánie odlet v červenci z Prahy s Wizz Air za 33 Kč. Zatím od eDreams i aerolinek potvrzeno, máme i fakturu. Ale moc nedoufáme. Nevíte někdo, do kdy to můžou zrušit?
Podstatne je ci ti vystalili aj etix alebo spravili len rezervaciu... ak ti nevystavili etix tak ho uz ani nevystavia a rezervacia proste prepadne... u nizkonakladoviek to je ine, tam by to mohlo prejst...
Ono ani s etixem ještě není vyhráno, pokud není do 14 dnů do odletu. Mohl bych vyprávět 😉
Tak to jsem fakt zvedava, protoze my mame i eticket od eurowings na srpen, ale velke iluze si nedelam, ze by nas ve ctyrech svezl nekdo na Mallorcu za 50Kc:-). I kdyz nas prekvapilo ze v tom shrnuti na ewrowings byla cena, kterou nauctovali edrams x-krat drazsi.
Já jsem udržel rezervaci s AirFrance, pak jsem jí hodil na voucher a koupil novou letenku, která drží vpoho :) proletím za 2 týdny, uvidíme. Ale podle mě to už neovlivní a odletím vpoho :D pak mám ještě 2x rezervace u Easyjet které drží, z jedné už je voucher :D