Ahojte Mate niekto nejake typy na parkovanie vo Viedni ? Do nedavna ked som mal ,,zajazdy,, na kratsiu dobu som parkoval u http://www.mazur-parken.at/ ... kde to vyslo ohodne lacnejsie ako na parkoviskach priamo pred terminalom a jazdi odtial free shuttle bus ale na 3 tyzdne to uz take vyhodne nieje Dik M. EDIT - DETAILNE INFO O MOZNOSTIACH PARKOVANIA ZADARMO  .

Letisko Wien (VIE) - Schwechat - parkovanie

Založil ve fóru Letiště

jen - kde hledáš ty přímé vlaky? mi to všude nabízí s přestupem na praterstern...

0 Citovat

mazur - 5 dni cca 64 eur, no ale riadne natrieskane parkovisko. Volne miesto som nasiel az v rade 27, blizsie k apronu ako k autobusu. cca 400 metrov od vchodu. Rovnako cestou naspat bus bol uplne plny, niektorych ani nezobral. Zial, ked sa musi trepat cela rodina na parkovisko aj s kuframi ... a stacilo by keby siel po auto len jeden clovek a potom ich vyzdvihol na terminali.

Za mna za tu cenu OK, ale tak nic pre tych, co maju malo casu na presun na terminal, kedze pokojne mozete hladat 10 minut volne miesto...

0 Citovat

Daniel _1 napsal(a):

jen - kde hledáš ty přímé vlaky? mi to všude nabízí s přestupem na praterstern...

Nevím kdy jel on, ale teď o prázdninách je výluka vlaku S7, z letiště jezdí jen na Pratestern, dál je nutné přestoupit na metro U1. Ale není se čeho bát, přestup na Pratesternu je rychlý, my měli 4 minuty na přestup a stačilo to, je to značené.

0 Citovat

Ok. Díky.. 

0