Letisko Wien (VIE) - Schwechat - parkovanie
jsem lehkovážný člověk a pokud se spálím, tak se spálím a proto to tam někde stranou parknu u toho plotu jak minule
Jinak, abych to uzavřel i z mé strany ... nejsem zakomplexovaný, jen vychovaný. A proto mě opravdu delší dobu až mrzelo/sralo, že tu jsou lidi, kteří hodně často spíš kritizují a místo rady následuje urážka/povýšení. nemám to rád ani v životě. A když se to už stalo podruhé i mi na naprosto normální dotaz tak mě to už vytočilo a JeremiÁŠE bych nejraděj v tu chvíli vytahal osobně za uši.
Toť vše.
Na konci října podám report jak to s parkováním vypadalo. - nevěřím tomu, že tam místní chodí se psem s kudlou v kapse
Robofoxx: ok, taky jsem nemusel reagovat tak prudce, vytočil mě ten dement, takže bychom se tahali asi navzájem, ale sorry Samozřejmě nikomu nepřeji, aby našel auto s propíchnutými pneumatikami, nicméně je to přesně jak píše cali. A zastávám názor, že pokud mám na to, abych jel na letiště autem, tak mám i na to, abych zaparkoval na bezpečným místě. Aktuálně má Mazur navíc akci, tak kdyžtak koukni.
Bear: Dotčený se ozval? Fakt nebudu s právě s Tebou řešit na co reagovat a na co ne.
Len bacha na to, ze v Bratislave bude viac blbcov na m2, neviem ako je bezpecna na dlhodobe parkovanie s nie SK znackami. Zial
Já tam na konci října stál přesně týden hned u toho hřiště a vůbec nic se mi s autem nestalo a na hlavní cestě na podélném stála stříbrná koktávka i když sem přijel a byla tam i jak jsem odjížděl a taky nedotčená.
Já jsem teda taky podlehl lehké paranoie a tak jsem si v práci vytiskl 2 strany o wiena university ... ( zabralo mi to 2min a ty papíry jsem nechal za sklem a udělalo mi to neskutečný klid na duši
Za mě je to stále v pohodě. (stál jsem tam už třikrát)
Nabízím nepoužitý 8 denní parkovací lístek u letiště ve Vídni parkovišti "Parkplatz Mazur" - platnost: do 31.3.2017, cena 750 Kč.
Prodám parkování na letišti ve Vídni parkplatz :parkhaus 3,od 31.3.2017 -15.00hod do 14.4.2017 -13.00 za 1000kc.
TEL.731586894
Prodám parkování na letišti ve Vídni parkplatz :parkhaus 3,od 31.3.2017 -15.00hod do 14.4.2017 -13.00 za 1000kc.
TEL.731586894
Neviete, či ešte funguje parkovanie na letisku za 1 Euro / deň v Parkhause? Už dlhšie to sledujem a vždy sa dopracujem len ku komerčnej výške parkovného.
Mailand napsal(a):Co to zkrouhly ze 100 na 50 míst tak je to marný.. Jedině hodně dlouho dopředu.
Ahoj, funguje tato akce tak, že prvních 50 lidí, kteří si první den v měsíci (např. rezervuji 1.11.2017 krátce po půlnoci na termín leden 2018) udělají rezervaci platí 1EUR/den nebo to platí pro prvních 50 lidí, kteří si rezervují parkování v konkrétním měsíci(např. na leden 2018), ke kterému se to vztahuje?
Někdo aktuální info, kdo tam parkoval nedávno? Dá se ještě někde na týden parknout ve Fischamed nebo ve Maria Ellend?
Ahoj,
je stále možné parkovat několik dní ve Fischamed? Nezavedli tam například nějaké zóny či tak něco? :) Moc díky za sdílení zkušeností.
Máte někdo zkušenost s reklamací ceny u panda parken? Všude že "kostenlos transfer"
V rezervaci (17.6. 3:00 až 18.6. 23:55) bylo 29€ + 2xpříplatek 5€ za nocni transfer který chápu...
Na příletu zpoždění a místo 23:15 sme dorazili 00:30
Zavoláme, řidič hned přijede, potud super. Jenže při placení chtějí 69€.
Na učtence je pak:
2x noční transfer - 10€
2x transfer - 30€
1x 5 tag - 29$
Chlapci za přepážkou vařej z vody a nakonec máme ráno volat/napsat až tam bude vedoucí.
Nestalo se někomu něco podobného? Příplatek za "přes půlnoc" při zpoždění bych pochopil, ne ovšem prapodivně vyůčtovaných 30€
AKTUALNE INFO: PARKOVANIE FISCHAMEND
najprv som zastavil pri davnejsie uvadzanom parkovisku vedla restauracie v Maria Ellend ( 48.109809, 16.686686 ), parkuju tam bazarove auta bez znaciek + hostia restauracie. Pri oboch vstupoch je cedula "len pre zakaznikov restauracie". Tuto moznost som zavrhol a presunul sa do Fischammend. Pri stanici je platene parkovisko, medzi blokmi zas znacky zakaz zastavenia s dodatkovou tabulou typu "okrem zasobovania", co som pochopil ako "okrem domacich" kedze kazdy mal nejaky papierik za oknom so slovom zhodujucim sa na znacke + nazov ulice. Presunul som auto na namestie ( 48.117450, 16.613309 ) asi 2-3 min peso od stanice. Parkoval som 6 dni a ziaden problem. Na stanicu sa dostanete 1 zastavkou vlakom. POZOR! nechodi v noci cca od pol11 do 4-5 rana (pred cestou lepsie overit na strankach zeleznic https://www.oebb.at/en/) . Taxikari na letisku su doslova TAK-SI-KAR a pytaju 20e za tych ubohych 5,5km. Nahodou sme zastavili UBERistu, ten nas hodil za 10. Toto sa tyka cesty z letiska, kde uraduje letiskova taxi mafia.
Toď moja skusennost, verim, ze som aspon niekomu pomohol.
to je urcite skvely napad, najma v noci po takejto ceste ist
A je placené i to parkoviště u nádraží Fischamend na druhé straně za kolejema - takový ten trojúhelník? Na googlu to vypadá spíš jako neudržovaná plocha...
To už sa snáď viac oplatí nechať to pri Auparku na Einsteinovej v BA a odtiaľ Flixom priamo na letisko za 40 minút. Stačí zohnať kupónik na ISIC a máte to za 2,-EUR.
na Einsteinovej tam stoji aj Regiojet a Slovak Lines, takze s trochu stastia aj bez hackingu za euro.
prosim nevi nekdo jak se uctuje P+R ve Vidni treba za 12 dni? jestli to bude tech €17,10 za tyden + 5x €3,40 za den? nebo mi rovnou napali €63,60 za mesic?