Bali 2023 léto
Ahoj,hledám nějakou letenku na Bali přes letní prázdniny 2023 s 1 přestupem za normální cenu a nic nemůžu najít,podíval by se na to někdo?
Předem děkuji
Ahoj, taky hledám letenky na Bali na přelom března a dubna. Teď nabízí Qatar v rámci Black Friday letenky s odletem z Prahy asi od 21 tis. s jedním přestupem. Nevím, jestli čekat ještě na něco levnějšího. Může někdo poradit?
Ahoj Leni, 21 z Prahy je to fajn cena. Nasla jsem 17 z Budapeste (Luft+Singapore airlines pres studentagency na kveten) a jinak je vsechno 25+
Ja by som hľadal niečo do Kuala Lumpur (asi Turkish...) a potom nezávisle nejakú nízkonákladovku KUL - Bali.
Já bych teda brala ten Qatar z Phy za 21.
Kombinace samostatných letenek může být sice (možná) levnější (někdy ano a někdy ne), ale je rozhodně rizikovější, když jednu část cesty zruší nebo se zpozdí a není to na jedné letence, tak je problém a člověk nakonec utratí mnohem více a ještě má nervy v háji. Trochu to řeší velký odstup v letech, třeba přes noc, ale zrušení letu to nevyřeší. To pak jedině nekupovat economy, ale flexi, ale to už je zase dost drahé.
Qatar je skvělá letecká společnost a letenky jsou teď všude šíleně drahé, takže ta jejich nabídka jen s jedním přestupem za 21K z Phy je dobrá.
Díky, taky se přikloním spíše ke Qataru a taky kvůli lepšímu rozložení délky letu. Poslední dobou se na Bali akční letenky moc nevyskytují, tak asi nemá cenu dlouho čekat.
Porad ale let PRG/VIE- KUL za 15, Kuala- Bali i s nizkonakladovkou cca 3.5, plus zavazadlo alespon tisicovka a mate skoro stejnou cenu jako s Qatarem.
Zdravím. Rád bych navázal na tuhle diskuzi, ale s termínem září/říjen. Léta rozmazlování cenami letenek pod 10 tisíc všude možně, mi aktuálně dost ovlivňují rozhodovací schopnost i po rozsáhlejším průzkumu. Mám ještě voucher, takže relativně schůdný spoj, který se mi podařilo najít, byl VIE-AUH-KUL-DPS s Etihad/Malaysia Airlines (poslední přelet). Přestupy jsou relativně rychlé (2 - 4 hodiny). Letí nás 6+2, takže samozřejmě preferuji spíš co nejrychlejší lety, ale cenově to vycházelo na 16 800,- za dospělého bez sedadel. To mi na dnešní dobu přišlo jako dobrá cena s takto kvalitní aerolinkou. Vyplatí se počkat? Dá se očekávat, že bychom tu měli příští rok letenky v cenové relaci 10k+? Moc díky za názor.
Zkusím ještě jednou posunout nahoru, kdyby se našla nějaká dobrá duše s názorem na můj poslední příspěvek. Díky
Já bych počkal. Pokud to zdraží tak max o 2 000 a kdyžtak to koupíš v březnu, dubnu, květnu... Buď za 16 nebo za 18... Do té doby bych vyčkával... Klesnout to určitě může. Ušetřit můžeš taky jiným routingem např. do BKK, KUL, SIN a potom dokoupit přelet. Teď byl KUL z Zurichu za 400 EUR
Teď je zase se Saudií Bangkok za 9 tisíc , ale chce to teda asi neváhat a koupit, no. Ve větší skupině ušetříte ranec.
Ta akce se Saudíí je skvělá. Bohužel pro naši skupinu typově nevyhovující (dvě roční děti). Letět sám, tak už je to koupené. Každopádně moc díky za postřehy!
Tak pokud jste hodně nároční na délku přestupů atp. tak pak je prostě potřeba si připlatit.
Teď je ještě otázka, dokdy jsou vaše vouchery platné a u kterých aerolinek je můžete uplatnit. O mnoho lepší ceny už být nemusí.
Záleží na tom, jestli současné vyšponované ceny jsou jen dočasným extrémem nebo novou normou. To ukáže jen čas.
Rozumím. Vouchery jsou pro obecné použití pres studentagency agregátor. Platnost konec ledna. Nicmene neni nutne ho pouzit na tuto cestu. Cena 17 tisic po sleve mi prisla solidni, vzhledem k Etihadu. Urcite nejedeme na krev. Cestovani s batuzkem uz je s detmi nerealne, ale rozhodovat se mezi letenkou za 17 nebo 12 uz je rozdil. Nejspis to vezmu. Diky