Ahoj, kupuji letenky s Qatar airways do Singapuru a chtěl bych se zeptat jestli to chápu dobře, tak i při nejlevnější letence mám možnost provést jednu změnu, případně do 24hod před odletem zrušit(do 3 dní může být účtován poplatek) nebo voucher? Přikládám i printscreen. S Qatar airways budu cestovat poprvé a tak si nechám i poradit jestli je něco na co si dát pozor, případně co pozitivního očekávat. V Dauhá máme při cestě tam i zpět pár hodin, tak jsem zvažoval i jejich salonek co nabízí za poplatek. .
Ahoj, kupuji letenky s Qatar airways do Singapuru a chtěl bych se zeptat jestli to chápu dobře, tak i při nejlevnější letence mám možnost provést jednu změnu, případně do 24hod před odletem zrušit(do 3 dní může být účtován poplatek) nebo voucher? Přikládám i printscreen.
S Qatar airways budu cestovat poprvé a tak si nechám i poradit jestli je něco na co si dát pozor, případně co pozitivního očekávat. V Dauhá máme při cestě tam i zpět pár hodin, tak jsem zvažoval i jejich salonek co nabízí za poplatek.
Podľa printscreenu to vyzerá na bezplatné zrušenie do 24 hodín po nákupe letenky. Takúto výhodu dáva(lo) viacero spoločností. Po rozkliknutí "i" čo si mal napísané?
voucher můžete vyžádat kdykoliv 3 dny před odletem... 1 změna zdarma znamená změna bez extra poplatku. ALE rozdíl v ceně bude účtován což je většinou velká.