Prosim o radu ohledne prestupu v Dubai (Vlastní transfer na místo Mezinárodní letiště Dubaj/odbaveni)-FIlipiny(Manila)
DObry den,
nasel jsem letenky do Manily Praha/Smartwings->CebuPacific pres Dubaj
ale u letenek je uvedeno
-
- Musíte znovu odbavit zavazadla
-
- Vlastní transfer na místo Mezinárodní letiště Dubaj (DXB) Prosim o informace/radu jak bude probihat ziskani letenek/odbaveni kdyz chci letet POUZE s prirucnimy zavazadly..to musim mit nejaky Dubajsky vizum..nebo co? :-) Kdyz jsem naposledy prestupoval v Dubaji tak jsem z jednoho letadla jenom vylezl pak nekam sel a vlezl do dalsiho .. z tohohle mam trochu strach :-) MOC DEKUJI
Ahoj,
základ je NIKDY nekupovat letenky u Kiwi. Konkrétně do MNL měla nedávno akci Saudia z Vídně/Mnichova s garantovanými přestupy. Jen tak namátkou jsem našel v tvém podobném termínu 26.2. - 13.3. za 14 tisíc.
To, co jsi našel jsou dvě separátní letenky u různých dopravců. V případě zpoždění bys zůstal v Dubaji. Co se týká vlastního transferu, tak tam bys teoreticky nemusel odcházet z tranzitního prostoru, pokud bys měl boarding passy už v ruce.
To sice má, ale obě společnosti používají jedničku, pokud se nepletu. Ale kupovat takový hnus je jen pro otrlé :-).
tak hlavni je, ze pro cechy ma dubaj viza zdarma on arrival
to, jak v tvem pripade bude tranzit probihat, zavisi na tom, zda te kiwi bude moci odbavit na ten druhy let a posle ti palubky
pokud ano, tak to probehne tak , jako pri beznem prestupu.
pokud ne, tak normalne smer exit a ziskani viza a nove odbaveni
doufam, ze mas v dubaji aspon dostatecne dlouhy cas na prestup - pokud budes mit zpozdeni a druhy let ti uleti, tak panbuh s tebou (zustanes v dubaji a budes doufat, ze ti kiwi sezene nahradu. coz muze, ale taky nemusi).
a priste - NIKDY nekupovat letenky nankiwi
Tak takovouhle kombinaci bych si nekoupil, ani kdybych letěl sám. Mimochodem, bereš v úvahu, že pro to, aby jsi odletěl z Prahy, tak musíš splňovat všechny podmínky pro vstup do Emiratů? Bez toho tě do letadla nepustí.
zas bych to nedramatizoval ;) do dubaje mame vstup defakto bez omezeni (za predpokladu, ze dotycny je cech)
ale ulet to je - manila v unoru se da bez problemu koupit za 30 … a je na jedne rezervaci.
Za tech 40k jsou to 2 letenky..proto to resim..a je to z Phy😀..ale jinal jste me moc nepotěšili..kazdopadne diky za nazory.
No já ti nevím Krcha. :-). Z Vídně vidím na 26.2. a za 14 dnů zpět cenu 15 tis u Saudů a u China Airlines 20 tis. Určitě lepší než letět z Prahy a riskovat, že nedoletím. A to že Kiwi sežene náhradu myslíš vážně, nebo jsi jen veselá kopa? 😀😀
Důrazně doporučuji to nekupovat. Cebu podle historie letů z Dubaje do Manily rozhodně nevinika dochvilnosti a potom budete v prdeli.
Leťte radši z té Vídně. Z Prahy tam jezdí vlaky az na letiště a je to bez nervů že se něco posere.
niemandos_1 napsal(a):No já ti nevím Krcha. :-). Z Vídně vidím na 26.2. a za 14 dnů zpět cenu 15 tis u Saudů a u China Airlines 20 tis. Určitě lepší než letět z Prahy a riskovat, že nedoletím. A to že Kiwi sežene náhradu myslíš vážně, nebo jsi jen veselá kopa? 😀😀
leti z prahy, koukam na lety z prahy.
a proc bych to nemyslel vazne? znam lidi, u kterych kiwi zaruka transferu na tyhle netransferovy letwnky fakt prosla.
ale nikdy bych na to nespolehal, bo podminky pro tu jejich zaruku jsou napsany tak, aby v 99,9999% pripadu nic plnit nemuseli.
Pokiaľ viem tak za túto kiwi "záruku" sa ešte pripláca navyše takže by to nebolo ani za tých 40k
oni uz ten nesmysl zpoplatnili? uff … tak to je, vzhledem k podminkam, jeste vetsi zlodejina , nez byla…
V zimě (konec února) bych z Prahy již nikdy neletěla. Napadlo 3 cm sněhu, let nám přesunuli na ráno, nechytli jsme spoj, i když rezerva v Manile byla 20 hodin, stálo nás to 8 tisíc za nové letenky na Boracay a 2 dni z dovolené zkažené. Měli jsme 4 karty s pojištěním a domluva s pojišťovnami ztráta času. Vídeň a všechno kolem létalo normálně. Domluva s Lufthansou v Praze na letišti byl také zážitek, který nechci opakovat.
No hledam kde muzu, ale najit neco za cca 20k z Phy, nebo okoli (Viden,Mnichov) a zaroven aby tam nebyla cesta pres 23h nemuzu najit :-(
(..Cestovani se Saudia jinde ve foru nedoporucujou...)
I kdyby Saudia provozovala výhradně horkovzdušné balóny je to pořád spolehlivější než tohle přes kiwi
Za lehce přes 21k se dají najít v pohodě lety z Vídně do Manily s Eva Air. Vše na jedné letence, odbavene zavazadlo v ceně, servis během letu (žádný hladolet jako Smartwings a Cebu Pacific). Rozhodně lepší poměr cena výkon než výše uvedená varianta. Pohodlí v letadle rozhodně na vyšší úrovni než se Smartem a Cebu. Cebu Pacific z Dubaje do Manily je zážitek pro masochisty (létající mrazák) s místem jako u Ryanair.
Tom _19 napsal(a):Cebu Pacific z Dubaje do Manily je zážitek pro masochisty (létající mrazák) s místem jako u Ryanair.
S tímhle musím jen souhlasit, kéž bych tohle četla tak 5 let z5 kdy jsem tenhle let absolvovala a byla na to připravená! A to jsem si myslela že je to jen naše zkušenost..😅
Všichni nabalený, zimou se ani nehly, v zoufalství skupovaly všechny deky co byly v nabídce 🤣
Místa teda bylo dost, měla jsem celou řadu pro sebe ale ta zima..
Bejt to za 5k, tak to koupím, ale za 20k?? To je totální kravina. Jak píšou ostatní. Za podobný peníze se dá letět s kvalitní aerolinku z okolních letišť, kam v pohodě dojedeš autem nebo vlakem. Vyhnes se spoustě možných problémů po cestě a taky dostaneš najíst, napít a deku 👍