Dobrý den, Mám otázku chci s kamarádem odletět do Japonska, podíval jsem se na rezervaci letenek, kterou jsem vytvořil, tam jsem sebe a kamaráda nastavil jako dospělí protože se za dospělého považuji (obou nám je 21let).. Každopádně teď jsem si všimnul že u letenky se dá nastavit i mládežník, kde je věková hranice 12-24. Zeptám se tedy, mohu letenku objednat jako dospělí i když mi je 21let, nebo to musí být striktně jako mládežník? Mohu normálně nastoupit do letadla? Nebo budou na letišti mít nějaké problémy? Děkuji moc za odpovědi, letím poprvé. .
Mám otázku chci s kamarádem odletět do Japonska, podíval jsem se na rezervaci letenek, kterou jsem vytvořil, tam jsem sebe a kamaráda nastavil jako dospělí protože se za dospělého považuji (obou nám je 21let).. Každopádně teď jsem si všimnul že u letenky se dá nastavit i mládežník, kde je věková hranice 12-24. Zeptám se tedy, mohu letenku objednat jako dospělí i když mi je 21let, nebo to musí být striktně jako mládežník? Mohu normálně nastoupit do letadla? Nebo budou na letišti mít nějaké problémy?