Trip.com
Sleva 10,- eur na letenku, zatím na neomezené množství letenek
App - Trip.com
nastavit země Francie, jazyk francouzský, měna eur.
A jde se nakupovat! 😀 Díky ...
Navíc se při tvorbě rezervace člověk trošku přiučí i francouzštině a ta se bude hodit do Francie 🇫🇷 třeba již příští rok. Letos jsou tam samé stávky - grève. 🗼
I před tímto avízem jsem cosi koupil v sobotu předevčírem za 9,19€ místo za 14,99€. Takže stále nějaké slevy jsou ...
OTA se většinou vyhýbám, ale neodolal jsem koupit okruh Švédskem z Prahy s FR za 19 €. Jak potom u letenek přes OTA udělám check-in, když přišel pouze PNR a letenka je samozřejmě vystavená na jiný email než můj? Někde v apce Trip.com?
Rád poradím, řešil a vyřešil jsem to teď o víkendu. Také jsem se nemohl k rezervaci na FR webu dostat. Tak jsem je kontaktoval přes jejich chat a požadoval email, který použili pro vytvoření rezervace. První chat odkázal, ať čekám. Po pár hodinách druhý chat, kdy jsem už dostal jejich email ID a na FR webu se konečně do své rezervace dostanu. Prý je FR zvláštní případ.
Tedy rozhodně není nutné doplácet za žádný nabízený Smart check-in, jestli sis ho taky všiml.
Hele, já tedy nevím, jak to kupujete, ale koupil jsem celkem 12 kousků a první 2 už proletěl. Na můj email u trip.com vždy přišla faktura a itinerář letu s PNR, se kterým jsem se bez problémů přihlásil na stránkách FR s (jiným) emailem ke svému účtu, mohl rezervaci spravovat a normálně udělal OLCI.
Použil jsi nakonec pro nalezení své rezervace na FR webu svůj email nebo jejich Trip.com "vychatovaný" email?
Asi to někomu funguje rovnou, někdo zase musí Trip.com opětovně kontaktovat. 🤷
Ne svůj, tedy ten, který mám k účtu u FR. Úplně stejně to fungovalo s BT. Všechno ízy pízy.
Takhle to bylo cca do minulého týdne, že s nákupem dorazil i přímo mail od Ryanairu a člověk se tam přihlásil na svůj email. Cca 10dní zpátky už mail od Ryanair nechodí (místo našeho mailu používají při nákupu nějaký náhodně vygenerovaný email) a je třeba si pokaždé napsat na chat, aby ho zaslali. Je to sice "vopruz", ale reagujou celkem rychle
@cali - zkusit to s PNR a vlastním emailem mě samozřejmě napadlo jako první. Nakonec vyřešeno s pomocí chatu, ochotní, i když domluva jak s chráněnou dílnou. Do mailu mi teď přišly ty náhodně vygenerované fake email adresy, díky kterým se tam konečně dostanu.
Tak jestli to je novinka, jak píše @aga.endy výše, tak rozhodně k horšímu. To už i ty všechny tady hejtované OTA brandy z Etraveli group posílají v pohodě potvrzení se zadaným emailem a od FR pak přijde konfirmace. No nic, myslím, že jsem trip.com vytěžil maximálně, co se do nich vešlo:-)
Tahle rychlocestička z Drážďan na Mallorcu mi vychází přes TRIP.com > FR, FR, Eur ....na rovných 50€. Návrat přes STN.....
Teď se jen nebát a jít do toho přes TRIP.... jsem posera....
Při platbě v PLN by to pak vycházelo na 42,50€. Asi to byla jen ukázka, jinak nevím proč tam letět jen na pár hodin. Možná však zajímavé pro fanoušky jakéhokoliv lítání či Ryanairu. 😉
Vlastimil B. napsal(a):@cali - nemáš ještě nějaký tip na nějaké "eurocentovky" tady z okolí?;)
Poslední centovky pamatuji s Level. Teď už eurovky... Ale o ničem nevím a myslím nic aktuálně není. Poslední eurovky mám tady s tripem a Klarna.
Jakub Langer napsal(a):Při platbě v PLN by to pak vycházelo na 42,50€. Asi to byla jen ukázka, jinak nevím proč tam letět jen na pár hodin. Možná však zajímavé pro fanoušky jakéhokoliv lítání či Ryanairu. 😉
Přesně! ... cesta je pro mě cíl 😇
Poslední centovky pamatuji s Level. Teď už eurovky... Ale o ničem nevím a myslím nic aktuálně není. Poslední eurovky mám tady s tripem a Klarna.
[/citace]
@cali - jasně, "eurocentovky" nyla nadsázka a vzpomínka na ty časy, měl jsem na mysli aktuální eurovky právě na Trip.com;)
CestovatelX napsal(a):Tahle rychlocestička z Drážďan na Mallorcu mi vychází přes TRIP.com > FR, FR, Eur ....na rovných 50€. Návrat přes STN.....
Teď se jen nebát a jít do toho přes TRIP.... jsem posera....
A v čem spočívá ta supervýhodnost? V EUR to dává 74€ (což odpovídá CZK ceně, v PLN pak ta cena vyjde na ještě o 300 Kč víc) a cena je to stejná jak na webu ryanairu …?
Díky za tipy a všechny informace v tomto vláknu. Stále se učím a zkouším, dnes tedy poprvé přes OTA zakoupena zpátečka - rychlotrip VIE - RHO na dvě noci / z os.důvodů nutnost vypadnout kamkoliv byť i na 24h / - pokusila jsem se zkombinovat vše výše uvedené, se slevou pro novou registraci plus jak @Audit poradil vše hodit do francouzštiny .. komplet za milých 29,57 Eur
PS - ještě by se hodil nějáký hack na přískoky na/z letiště, vždycky mi to vyjde dráž než letenka :-)
Jak asi vis, tak Flixbus letos dost podrazil (zmirnit cenu lze jen 10-20% promo kodem). Dale se nabizi vcasna jizdenka od Ceskych Drah nebo radeji taky vcasnejsi jizdenka na bus ci vlak od Regiojetu. No a na ono slibovane prekvapko od Gepard Expressu stale cekame ...
Presne tento vlak, ktery ma startovat jiz 11.6..
Zatim ovsem nejsou k dispozici ani ceny ani moznost provedeni rezervace (zakoupeni jizdenky).