Ahojda, náhodou má tu někdo AVIOS z QATARU, nějaké bych potřeboval....  .

Qatar Airways - AVIOS

Založil ve fóru Frequent flyer programy

12 reakcí

Ahojda, náhodou má tu někdo AVIOS z QATARU, nějaké bych potřeboval....

0

Kolik? 

0 Citovat

91 tis..

0 Citovat

Bohuzel mam pouhych 12 tis. 

0 Citovat

Aviosy muzes zdarma prevadet mezi svymi BAEC, Iberia plus, Aer Lingus a Vueling ucty. BA a IB umoznuji prevest za flat fee 15EUR ci liber max 27000 Aviosu za rok od jineho clena, myslim do celkove vyse 200k ci 300k/rok. Kupovat je ci placeny transfer smysl nedava. Soucasna nejlevnejsi cesta k Aviosum je to hazet k BAEC a boostovat x 3. Qatar promo +60% nahoru skoncilo pred tydnem ci dvema. Za 90k Avios mas klidne zpatecni novy zeland v prasecaku nebo OW v C s DOH-AKL segmentem v C v Qsuites

0 Citovat

michaelp napsal(a):

Bohuzel mam pouhych 12 tis. 

kolik by jsi za mě chtěl? sbírám to postupně...

0 Citovat

Za 12 k by jsem chtěl 100€. 

1 Citovat

michaelp napsal(a):

Za 12 k by jsem chtěl 100€. 

mas SZ

0 Citovat

Prosím o radu.Nemám sffP QatarAirwayasPRIVILEG CLUB žádnou praktickouzkušeenost lze na účet člena přesouvatAvios od jinéhočlena nebo třeba v rámci Oneworld z ffp u Finnair anebo z ffp u BritishAirway anebo z ffp  u Iberia. ???

0 Citovat

U Finnair lze za 10 eur přesunout mezi členy Avios, potom stačí propojit účty Finnair - BA - Qatar

Aktuálně mám 400 tis Avios, kdyby měl někdo nějakou zajímavou inspiraci jak je utratit budu rád.

0 Citovat

Moznosti je spousta. Z voleje napr. RT Australie/Novy Zeland s Qatarem z Evropy pro dva v byznysu. Na dlouhem segmentu Qsuites. (Bacha na a380 do Sydney, ta sice nema qsuites ale zase ma first class). Pokud mas mraky casu a nervy ze zeleza, da se poskladat RTW pres multicarrier awardy - je to vyssi divci, dostupnosti, navaznosti, najit agenta ktery tusi o co jde a je schopen to poskladat a nacenit. - https://www.britishairways.com/t...c/en_gb.  Nizke taxy ma treba finnair z helsinek do soulu a cena je okolo 125k avios za rt v c plus myslim 50eur v taxach. Do Tokia ma AY nejlepsi dostupnost z oneworldu.

1 Citovat

Díky za reakci. Jsem AY Platinum takže s jejich award lety mám zkušenost.  RTW je zajímavé, ale sám jsem to bohužel nedokázal nikdy poskládat...

1 Citovat

je to neskutecna pruda. Stravil jsem s tim klidne desitky hodin. Pak jsem pohorel na agentovi. Pak vypadla dostupnost dvou segmentu. Pak jsem to z osobnich duvodu musel vzdat a uz se k tomu nikdy nedostal. Je i dost diskuzi ohledne takove rezervace za mile. Obcas smutne cteni. Z  Oneworldu tedy obecne Iberia do jizni ameriky, ba (ale pouze lety s novymi suites) do severni ameriky, qatar kamkoliv na vychod a finnair mas zjevne prokouren lepe nez ja, takze nebudu nosit sovy do aten. BA bych se spis vyhnul - moc Aviosu a napalene taxy. Z aliancnich partneru JAL ci CX do Asie. Zajimavy sweet spot u qr je i stredni vychod (oman, uae a tak) - ty priskoky jsou sice operovany v normalnim c produktu, ovsem oznaceny jako a. Takze za 90k rt v c s qr napr oman pro 4 osoby. A alespon na jednom legu mrknout na par/dost hodin do first class lounge v doha.

0
12 reakcí