Prodám avios u BA. Měl by zájem někdo o jejich odkup ?  .

Prodej avios - BA Executive Club

Založil(a) ve fóru Frequent flyer programy

24 reakcí

Prodám avios u BA. Měl by zájem někdo o jejich odkup ?

0

Tak zaleží kolik a za kolik :-)

0 Citovat

Necelých 14000, cena je na domluvě, sám bych je využil jedině na rezervaci hotelu. 

0 Citovat

PM

0 Citovat

Ahoj, 15.8. mě bude expirovat 101.628 Avios u Qatar (2x 50.814), jestli má někdo zájem, napište.

0 Citovat

Ahoj. Poslal jsem zprávu.

0 Citovat

Nemá někdo na prodej? 

0 Citovat

Dnes konci 50% bonus Avios u Qataru, coz je akce objevujici se u Oneworldu pomerne pravidelne a nevychazi nijak zazracne. Zkusil bych napsat do diskuze BAEC v Headforpoint diskuzi. Lide v UK maji casto dost Aviosu bez uzitku a meni to za Nectar points. Cili nabidka treba 0.7p za Avios by tyto lidi mohla oslovit. Plus 50gbp za prevod max.60k Aviosu v Share my Avios. Nejlevneji PLACENE Avios vychazi v Avios Subscription (rocnim) a v triple Avios boostu.

1 Citovat

Ahoj, prodám avios u BA 130 000mil. Měl by zájem někdo o jejich odkup ?

dekuji

K.

0 Citovat

Zdravím,

nemáte někdo AVIOSy na prodej?

0 Citovat

Za kolik?

0 Citovat

A hlavně kolik :-)

0 Citovat

Buď 3000 nebo 23000 Aviosů :), já nevím , za půlku ofiko nákupky u BA třeba?

0 Citovat

Nevím, jak je to s převodama, mám jen finnair, ale doporučuju to převést u nich, páč se tam za převod platí jen 10 euro místo 50 gbp. Tj. asi založit účet, převést, a pak přesunout k BA.

3k tam mám, jestli jsi ještě nekoupil.

0 Citovat

Pokud nabízí půlku ofiko nákupky, tak se bavíme o cca 25 halířích za míli. To je po odečtení poplatku za převod pětikilo.

0 Citovat

no nevim, ofiko nákupka za 3k je 85 ojro, půlka z toho mi jako pětikilo nevychází...

0 Citovat

Mě BA nabízí nákup za 0,0187 GBP za míli. 3 tisíce stojí 69 GBP, tam je ještě dražší, 0,0230 GBP za míli.

0 Citovat

Pokud jsi v posledním měsíci nějaké aviosy získal, dají se naboostovat až 3x a je to jednodušší.

0 Citovat

To asi málokdo z nás takové množství. Naposledy jsem dostal za HEL PRG 206 mil. 

0 Citovat

Ony se dají boostovat i aviosy obdržené za nákupy nebo Booking.com. Běžně 6-8 avios za libru.

0 Citovat

Máme cca 36 tis Avios, poradí někdo co s tím? :D

0 Citovat

A ještě to samé Flying Blue. Vůbec se neorientuju jak nejlépe by se to dalo využít. Díky

0 Citovat

Petra.s. napsal(a):

Máme cca 36 tis Avios, poradí někdo co s tím? :D

Optimalne proletet. 
Bud nejake priskoky po Evrope, stylem PRG, BER, MUC, VIE, BUD -> Spanelsko/Britanie nebo mozno i dale.

Treba celkove za 36000 avios + 174 eur slo poridit MAD-LIM, LIM-MAD.

Je to treba zkouset a videt, co ti web Iberie za kombinaci avios+penez nabidne.

0 Citovat

Ahoj, neměl by náhodou někdo nějaké Avios navíc? (dle ceny 5000 -20000)

0 Citovat

Mám 7k u Finnair. Kolik nabízíme? (možno SZ)

1
24 reakcí