Letiste Antalya - lounges
Zdravím. Nikde jsem nedohledala nějaké informace.
Nově jsme pořídili CSoB premium s kartou MC world Elite (vstup by mel byt pro drzitele zdrama a 4 volne vstupy napr pro rodinu).
Chteli bychom ji vyuzit v salonku na letisti v Antalyii.
Na netu pisou o registraci navstevy, ale tam to chce nasledne rovnou zaplatit.
Mate nekdo zkusenost, jak to tam funguje, kdyz prijdeme bez te registrace? Letime v noci dost pozde, tak by se nam vstup hodil.
Moc dekuji za pripadne zkusenosti, bude to poprve, co bychom chteli tuto moznost vyuzit
Pekny den
Skoro si myslim, ze vstup i pro majitele bude strzen z tech 4 vstupu co mate na rok. Zdarma, resp.bez strzeni kreditu, budou PRG,VIE a mozno ze aj Blava. Rezervaci dopredu si zajistite pouze to, ze se do lounge dostanete, ale povetsinou se do lounge dostanete i bez predchozi rezervace. Vyjma busy casu na busy letistich, kde treba lounge uz nove prichozi bez rezervace z kapacitnich duvodu neprijimaji.
Aha, ale i tak by to nevadilo.. jde o, to ze bychom nechteli davat dalsich 100e za placeny vstup pokud plati predchozi moznost..
také jsem měl podobný problém při použití karty MC World Elite od ČSOB Premium. Na letišti v Antalyi jsme se rozhodli jít bez předchozí registrace. Na místě nám bez problémů umožnili vstup zdarma, ale doporučuji předem ověřit aktuální podmínky. https://zahranicni-casina-ceske-hrace.com Navštivte webové stránky pro detailní informace a případné změny pravidel. Tento vstup byl velmi pohodlný, obzvláště při nočním letu. Doufám, že vám moje zkušenost pomůže.