Chybí tady tohle téma (na AL to bylo wizzrat), tak nevím, kam to dát. Let CTA-SOF byl teda výživný. Cestou mě pokousaly štěnice a na wc nejenom, že mají to super umyvadlo, kam se pod vodu ani nevejde ruka, ale mýdlo inovativně nalité v papírovém kelímku. Lahůdka. .
to skor ze zmenis podla uvazenia, napr. na tu Velku noc alebo na koniec aprila, ked uz aj v Moldavsku lepsie pocasie. A hlavne dovtedy ktovie co bude :D
Kdyz budu mit v rezervaci vic lidi a wizz zmeni termin, da se to potom rozdelit tak, ze pro jednoho cloveka tu letenku zrusim a pro ostatni potvrdim nebo si vyberu jiny termin? Nebo musim pro vsechny udelat stejnou volbu?
Ahoj. Pročetl jsem toto vlákno.... máte zkušenost, jak se mění ceny letenek v čase u wizz? Na začátku jsou nejlevnější nebo jaká je jejich strategie cenotvorby v čase? Děkuji
Ahoj. Pročetl jsem toto vlákno.... máte zkušenost, jak se mění ceny letenek v čase u wizz? Na začátku jsou nejlevnější nebo jaká je jejich strategie cenotvorby v čase? Děkuji
Není na to žádné pravidlo, mění se to velmi různě.
V článku se píše něco jiného, než je na screenshotu. Nevěřím, že jim to přinese dobrovolníky, co možná budou přebookování nebo možná nebudou.
U některých kratších výletů s Wizzem bych to možná vzal, ale cancel flight and take compensation by tam musela být jako volba a být závazná pro Wizzair zejména stran té kompenzace.
"Slíbíme vám benefity, které nespecifikujeme (proč asi), a získáme přehled, kolik kaštanů nepotřebuje letět, tj. o kolik míň budeme muset nabídnout, aby se někdo chytil".
Děkujeme, Karle, dneska neletíte, získáváte refund, klíčenku, a dobrý pocit.
Dle mých zkušenosti jsou na začátku nejlevnější, nákup s předstihem cca 1 rok.
Nemůžu souhlasit. Pár měsíců sleduju FCO na leden. Průběžně 8xx, chvílemi 7xx, tenhle týden dolů na 5xx, a v pátek na 4xx.
Nezlevňují tak divoce na poslední chvíli, jako FR, ale first minute bych u nich nebral, zvlášť, pokud chci opravdu letět (ale to už je v jiných tématech).
Koukali jste se do bookovaciho systemu, co tam ted Wizzair nahazel za destinace?🤦♀️😇🙏 …. Z ruznych letist vc. VIE, PRG. Sice to nejde koupit, ale zda se, ze se neco chysta👀🫡… Cina, Nepal, Canada, US, Kapverdy, Faerske o….. + hodne vseho v evropskych destinacich.