Chybí tady tohle téma (na AL to bylo wizzrat), tak nevím, kam to dát. Let CTA-SOF byl teda výživný. Cestou mě pokousaly štěnice a na wc nejenom, že mají to super umyvadlo, kam se pod vodu ani nevejde ruka, ale mýdlo inovativně nalité v papírovém kelímku.  Lahůdka.    .

Wizzair-obecně

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

Koukam do appky, cesta je book flights a pak vyber destinaci.

0 Citovat

Mandre napsal(a):

Koukali jste se do bookovaciho systemu, co tam ted Wizzair nahazel za destinace?🤦‍♀️😇🙏 …. Z ruznych letist vc. VIE, PRG. Sice to nejde koupit, ale zda se, ze se neco chysta👀🫡…  Cina, Nepal, Canada, US, Kapverdy, Faerske o….. + hodne vseho v evropskych destinacich.

Na čem frčíš? Zkusil bych to taky a poletíme s wizzem na Faery ;-)

Edit: nekecá, v app to je. To asi budou někomu přeprodávat, ne?🤔

Almaty-Beijing, BUD-FAE...

1 Citovat

Momentalne u toho delam cukrovi s rumem, ale jinak nepiju😁

img-3585.png
img-3583.png
img-3586.png
img-3584.png

2 Citovat

Dokonce to nabízí i lety z Bratislavy do Bratislavy 👍

1 Citovat

Mají tam i Jersey z Cardiffu, Nepál, Irák, oldety z Brna, znovu linky z Ukrajiny, Bělorusko z Budapešti , Aktau z Varšavy, Barmu z Budapešti, Biškek z Budapešti nebo třeba taky Bucharu.

To vypadá, že jim Indové domrvili aplikaci nebo chystají něco fakt velkého.

4 Citovat

Sharik napsal(a):

To byl vždycky můj sen ;) :D 

1 Citovat

Sharik napsal(a):

Objevili díru na trhu. Slovensko je takový ráj na zemi, že ho tamní cestující nechtějí opouštět. Jak jinak se mají proletět?

3 Citovat

Akce Kámen po slovensku

0 Citovat

Pro mě relativně zvláštní zajímavost i pro srovnání s Prahou - Wizz "začíná" přesměrovávat některé lety ze své hlavní báze v Bukurešti Otopeni na staré "zrekonstruované" letiště Baneasa - od ledna Krakow-Bukurešt, ... Letiště jsou od sebe jen asi 7 km, v plánu je je nechat v provozu obě a ve výstavbě k nim je i metro.

0