Chybí tady tohle téma (na AL to bylo wizzrat), tak nevím, kam to dát. Let CTA-SOF byl teda výživný. Cestou mě pokousaly štěnice a na wc nejenom, že mají to super umyvadlo, kam se pod vodu ani nevejde ruka, ale mýdlo inovativně nalité v papírovém kelímku.  Lahůdka.    .

Wizzair-obecně

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

Ahoj, taky mi změnili Vídeň Jerevan a mám možnost změny na Vídeň/Budapešť-Jerevan/Kutaisi. Nic jiného. Nevíte někdo, jestli jde na infolince nebo někde zkusit požádat o Praha-Kutaisi? :D 

0 Citovat

Reni85: Nejspíš ho prostě zrušil.

0 Citovat

tady naděláte, a ani si neuvědomujete, co máte s wizzem za možnosti. 
Mně teď zrušili u Cebu Pacific let pár dní předem.

- EU261 neplatí, tj. jen refund nebo rebook
- let byl v 0815 ráno, ostatní lety v 0530, 1630 nebo 1930, automaticky to přesunuli na 1930
- v automatickym rebooking systému dřívější lety taky nebyly
- po hodině čekání na chat se přihlásila Cathy s IQ 41, co v životě neviděla letadlo nebo letenku

- "Co se stalo s letem 5JXXX?"
- "Nevím, flight disruption"
- "Proč jste mě nepřesunuli na dřívější let, nebo proč to aspoň nejde online?"
- "Nevím"
- "přebookujete mě na 0530"?
- "to nejde, nemůžete se přebookovat na stejný let"
- "ale to je jiný let"
- "ok, zkusím to"
- "nejde to, nemůžete to přesunout na stejný den, bylo to zrušeno"
- "zrušený byl jen let v 0815"
- "zkusím to ještě jednou"
- "nejde to, všechny lety ten den jsou zrušeny"
- "nejsou, prodávate je na webu"
- "zkusím to ještě jednou"
- "nejde to, můžete se přebookovat jedině o den později"
- "to není pravda, sami jste mě automaticky přebookovali na ten samý den a v e-mailu píšete rebook +- 30 dní"
(v tu chvíli se k hlouposti přidává ještě zhovadilost)
- "potřebujete ještě něco jiného, když už máte přebookováno?"
- "nemám, potřebuju ten rebook od vás"
- "nemůžu vás přebookovat, když už jste to přebookoval sám"
- "to není pravda, píšu kvůli tomu vám. máte tam supervisora, nebo někoho, kdo umí přebookovat lety?"
-  "Give me your prefer flight date and time I will process now."
- "5JXXX, datum, čas"
- "Don't give me this info I need is date and time that's it"
- "Flight number: 5JXXX
Date: XX.XX.25
Time: 05:30"
- "Give me the flight date and time . Don't give me any numbers(details) I need the date and time departure and return in details because this si documented."
"With your route"
"like this DEPARTURE ROUTE: DATE AND TIME"
- pošlu to přesně, jak si představuje, a po půlce noci strávené s chatem 5J je přebookováno.

....ještě si někdo stěžuje na wizz? :-)

3 Citovat

Cathy je sice trochu zaostalejší, ale v principu má pravdu, pokud říká, že nejde rebooking na ten samý den.

Jak jinak si přeci vyložit možnost +- 30 dní. 

0 Citovat

Zdravim a prosim o radu. Zmenili mi let na srpen na Kretu. Pisou, ze je moznost posunu terminu o 14 dni - kdyz najedu do rezervace, tak se mi tato moznost i nabizi, ale kdyz pak tento termin zvolim, napise mi to, ze v tento den neni let. To ale neni pravda - kdyz bych vytvarela novou rezervaci, terminy jsou. Stalo se to take nekomu? Dekuji

0 Citovat

Zdravim, prosím o radu zkušenějších, zda je bez problému, když se ze 4 letenek (pro mě, manžela a děti) pořizovaných v rámci jedné rezervace jedna (ta má) nevyužije? Po nákupu letenek jsem zjistila, že mám zákaznický účet vedený stále na jméno za svobodna, tudíž takto propsáno na letenku. Změna jména je 3x dražší než nákup nové letenky. Osciluji, zda investovat do edituju stávající rezervace nebo si pro sebe koupit druhou letenku na správné jméno. 

0 Citovat

Petra: Zkuste jim poslat potvrzující dokumenty, nechť jméno změní. Pokud nikoli, berte levnější variantu, propadnutí jednoho člena společného itineráře není problém. Nedělejte mu ze slušnosti checkin, případně když ho kvůli místu uděláte, tak na gate nahlašte, že nepřijde – je to bez problému.

1 Citovat

Nic se nestane. Ta (jedna nevyuzita) letenka proste propadne.

2 Citovat

Oběma moc dekuji za odpověd a uklidnění:) Zatím jsem bud nechala propadnout celou rezervaci nebo jsme v ramci rezervace vzdy vyuzili vsechny letenky, s touto situaci (využít část rezervace) dosud nemam zkušenosti. Koupim si tedy novou letenku, jsem vdaná 11 let, ta bezplatná změna by asi stejně nedopadla :) 

0 Citovat

Já bych to tedy vyzkoušel, za zeptání nic nedáš.

0