Nákup letenek - přímo u letecké společnosti nebo tady
Zkusit helpdesk tvé banky, proč neprojdou platby kartou přes tu konkrétní platební bránu někde v Indonesii nebo kde to mají.... Batik by šlo současně taky kontaktovat na webu mají FAQ, jestli by ti řekli jaký problém nastal s placením kartou.
Všichni jste úžasní a moc děkuji.
Vidím, že mám o zábavu postaráno. :-)
Pokud budu v úzkých, určitě se znovu ozvu.
Batik Air a jiné Indonéské společnosti lze zakoupit s navýšením 0 přes největší indonéskou OTA Tiket.com Osobně několikrát vyzkoušeno. Vždy platba prošla.
Řeším taky vnitrostátní letenky v Indonésii - ze všech diskusí a informací, které jsem našel vyplývá následující. Přímo zaplatit zahraniční kartou na webu aerolinky lze pouze: Garuda a AirAsia. Různý Batiky, Lion Air a ještě obskurnější společnosti pouze přes ty indonéský letenkový agentury. Taky mám koupeno přes tiket.com. Kdysi jsem ještě kupoval přes Nusatrip, ale to už je 9 let a teď mi jejich web nejede (resp. hází 404 Not Found). Ještě bývá doporučovaná Traveloka.com. Jako samozřejmě, všechny tyhle agentury mívají taky šílený recenze se srceryvnými příběhy jak bylo všechno špatně. Asi jako všude u OTA - pokud se nic nestane, nebude problém :-) V Malajsii bych šel asi cestou AirAsia, jejich síť vnitrostátních letů je výborná a je to menší risk než OTA