Zdravím vospolok. Tento rok sa mi podarilo 3x absolvovat short haul po Európe na linkách operovaných widebody lietadlami. Tak ma napadlo, že podobných pacientov je tu dosť a mohli by sme tu spísať nejaký zoznam takýchto letov, najma pravidelne operovanych. 1. Ethiopian Airlies (787) VIE-CPH-VIE, ARN-OSL-ARN (A350) GVA-MAN-GVA, MXP-ZRH-MXP 2. Air Europa (787) MAD-BCN-MAD, MAD-AMS-MAD, MAD-LPA-MAD 3. Iberia (A350/A330) MAD-LHR-MAD 4. Emirates (777) LCA-MLA-LCA 5. Singapore Airlines (A350) MXP-BCN-MXP 6. Finnair (A350) HEL-LHR-HEL A kopec Turkishov z Istanbulu do rôznych miest v Európe .
Bohužel nikde nic jsem nenašel. Každý rok "pravidelně" létají jumba LH Malorku o Velikonocích. Vypíšou to poměrně pozdě a musím vždy googlit, zda se objeví něco na netu 2-3 měsíce předem.
Letos na jaře LH ale Mallorku s jumbem nelétal, nebo mi to uniklo? Celkem pravidelně jsem se na to díval a žádný let s 747 jsem nenašel.
Dodnes se biju do hlavy, že jsem minulý rok v květnu nestihl 747, když jí LH nasadila 2x týdně na lince FRA-HAM. Jinak polský LOT přelítává parkrát rocně své B787-8 na bežné lince KTW-WAW a KRK-WAW, loni jsem proletěl KRK-WAW.
Dodnes se biju do hlavy, že jsem minulý rok v květnu nestihl 747, když jí LH nasadila 2x týdně na lince FRA-HAM. Jinak polský LOT přelítává parkrát rocně své B787-8 na bežné lince KTW-WAW a KRK-WAW, loni jsem proletěl KRK-WAW.
To je náš více! Navíc premium economy byla za fajn ceny.