Ahoj, s kamarády chceme v létě do Gruzie, jaké možnosti doporučujete? já našel bud z Katovic nebo Budapesti do Kutaisi mezi 3500-4200Kč; z Vídně to bylo kolem 8 tis. Dají se čekat na léto nějaké akční letenky at už Kutaisi nebo Tbilisi? díky za rady. .
Ahoj, s kamarády chceme v létě do Gruzie, jaké možnosti doporučujete? já našel bud z Katovic nebo Budapesti do Kutaisi mezi 3500-4200Kč; z Vídně to bylo kolem 8 tis. Dají se čekat na léto nějaké akční letenky at už Kutaisi nebo Tbilisi? díky za rady.
Do Tbilisi nelétají klasické evropské nízkonákladovky. Jen klasické síťové aerolinky. Občas se od nich něco urodí, ale nečekal bych to pod 4.000 Kč.
Lowcosty létají do Kutasi. U lowcostů obvykle na léto akce nebývají a ceny spíš jen stoupají. Spolu s Vánoci to je vrchol sezóny.
Nižší cenu než ty 3k bych nečekal. Samozřejmě, je to jako věštění z křišťálové koule a může se stát, že letenky zlevní i výrazně. Času do odletu je zatím dost. Ale chcete v létě a během něj je ta pravděpodobnost značně nižší.
Edit: Hlavu jsem měl v oblacích a až teď to po sobě přečetl.
Prg--Kutaisi jsem taky někde četl, ale Kiwi.com mi na léto nic nenabidlo. Jen z těch Katowic a Budapešti v tom rozmezí 3500-4200, což mi na sezonu přijde celkem dobre. Taky bych rád za 2000, ale v srpnu tomu nevěřím. Díky za vaše prispevky