Krásný den, v nějaké super akci od AeroMexico jsem dneska koupila letenky z Frankfurtu přes Amsterdam přes Mexico City do Cancúnu. Jedná se o round-trip a to samé by mě mělo čekat i na cestu zpět. Nicméně by se mi líbilo při cestě do Mexika vystoupit již v Mexico City. Proto mám 2 dotazy na zkušenější cestovatele. 1) Pokud vystoupím již v Mexico City a nepoletím poslední část letu Mexico City – Cancún, budu moci stejně využít zpáteční letenku? Zpět už bych letěla zase správně z Cancúnu. 2) Když bude možnost vystoupit v Mexico City, tušíte, zda je odbavené zavazadlo automaticky přemístěno do navazujícího letadla nebo si to musí člověk zařídit sám? Zvážila bych případně let pouze s příručním zavazadlem. Za jakékoliv rady předem děkuji! .
Krásný den, v nějaké super akci od AeroMexico jsem dneska koupila letenky z Frankfurtu přes Amsterdam přes Mexico City do Cancúnu. Jedná se o round-trip a to samé by mě mělo čekat i na cestu zpět. Nicméně by se mi líbilo při cestě do Mexika vystoupit již v Mexico City. Proto mám 2 dotazy na zkušenější cestovatele.
1) Pokud vystoupím již v Mexico City a nepoletím poslední část letu Mexico City – Cancún, budu moci stejně využít zpáteční letenku? Zpět už bych letěla zase správně z Cancúnu.
2) Když bude možnost vystoupit v Mexico City, tušíte, zda je odbavené zavazadlo automaticky přemístěno do navazujícího letadla nebo si to musí člověk zařídit sám? Zvážila bych případně let pouze s příručním zavazadlem.
V Mexico City vás nenechají vystoupit z letadla, nám tam při výstupu kontrolovali letenku. Do Cancunu byla levnější letenka než když člověk vystoupil už v Mexico City. Proč si nekoupíte multicity?