Letenkový koutek
V životě by mě nenapadlo, že budeš sdílet tip ve fóru a naštve tě, když jej uznáme za fakt dobrý a přesdílíme ho mezi více čtenářů a tím vlastně vyřešili, to co jsi zamýšlel - umožnit lidem letět levně do Madridu…
Ale chápu to, takže příště raději explicitně uveď, že je to jen pro fórum a my to budeme přehlížet. Ale nevím, jestli to dodrží i konkurenčňí weby a insta-travelinfluenceři, kteří tenhle web vyžírají na denní bázi.
Omlouvám se, měl jsem to uvést.
Věřím, že mé uvedené důvody dávají smysl. Dát aktivním členům a ne hned kobylkám (sdílet se to dá i později-pro objevování světa). Když o letenku nebude zájem, tak se cena letenky nezmění
Za mně, když něco sdílíš bez dalšího komentáře, beru další sdílení jako normální, to už jsme tu viděli mockrát. Pokud to nechceš sdílet jako akci na hlavní stránce nebo sockách a nedáš to v komentáři vědět, tak sorry jako, ale David nemá křišťálovou kouli, aby věděl, že s tím máš problém.
Vždyt by to matláci ve skupinach a instagrammeri stejne za pet minut vyštourali taky... takze uplna pitchovina si hrát na "něco tajného".
Vybrali by to stejně, a cena by vylítla tak jako tak.
Myslet si o sobě, že jsem jediný, kdo prolejzá web ryanairu a hleda nejlevnější ceny je poněkud.. ego.
Letecká společnost Etihad Airways nabízí spoustu letenek z Dubaje nebo Abú Dhabí do různých destinací od 725,- Kč. Až do konce března
V ceně je zahrnuta přeprava příručního zavazadla a občerstvení na palubě .
Snížené ceny jsou na linkách:
Abú Dhabí - Dammám, Maskat, Bejrút, Ammán, Tel Aviv, Řím
Dubaj - Malé, Athény
Třeba i na dalších.
Například: Abú Dhabí - Kolombo, 15.-22. října, 4 300 Kč
na fly4free a jakýkoliv ostatních webech se to jeste neobjevilo
Jan Vidim napsal(a):Můžu to poslat mámě?
Třeba ti za to dá stovku, jako za kód na booking 😉
Já, narozdíl od vás uznal, že to byla pí*vina. Umět přiznat chybu, je dovednost, která lidem často chybí. Dál reagovat nebudu, abychom to tu nezaspamovali.
Oprava: Sultan chybu uznal, beru zpět.
Za mě je to Romane škoda, přišli mi Vaše tipy inspirativní, občas navedli k dalším nápadům ... a hlavně už je minimum lidí kteří tomu věnují nějaký čas ... cestování by mělo přinášet nadhled i životní moudrost, bohužel se to ne vždy v online prostředí podaří a vždy je jednoduší kritizovat... chápu obě strany, ale myslím že výsledek "už sem nikdy žádný tip nedám" je prohra pro všechny návštěvníky tohoto fora ...
Souhlasím, Romane, nevzdávejte to. My, co nereagujeme, abychom to nerozdmýchávali, si rádi Vaše příspěvky přečteme a inspirujeme se. Díky.
Koukám to co jsem včera poslal s Etihadem tak Honza s letenkami (web asi znate) to poskládal a udělal Pegasus + etihad pod 8 tisíc.
Vídeň - Havana za necelých 14 tis. se Swiss, resp. Edelweiss, např. 7.-14. listopadu. Termínů za podobnou cenu je víc, vždycky čtvrtek - čtvrtek.
Možná se někomu bude hodit: společnost Scoot představila svou kampaň skoro na rok dopředu (podle destinace)
Je tam pouze 1 evropská - Athény (tam sleva na lety do konce 2024)
Athény - Kuala Lumpur s přestupem v Singapuru slibuji od 280$ , ale co jsem u nich opravdu našel tak jednosměrný návrat z Asie do Athén za 154$
Jinak je tam více Asie + Austrálie:
Kuala Lumpur - Jakarta, Ho Si Minovo Město, Manila, Melbourne, Athény
Báli - Ho Si Minovo Město, Penang, Taibei
Langkavi - Pkuhet
Asijské destinace od 39$, Austrálie od 130$ za jednosměr
Ceny jako Air Asia má většinou i bez slev 😁
Je tam výhoda jen dlouhých přestupu v Singapuru 😉
Vice info -
http://www.flyscoot.com/en/promo...=sep24_nws
Pegasus má další promo. Pouze pro členy jejich BolBol programu (je to zdarma), nákup pouze 10-11 září, 250 tisíc letenek. Do konce března 2025.
Praha se zúčastňuje 🤩
Prodloužené víkendy v Istanbulu. Jako příklad 1-4 listopadu (95€) Nebo na Valentýna 14-18 února (100€)
Je možné pak navázat i na další zpáteční lety:
Istanbul - Aktau od 60€
Istanbul - Teherán od 110€ (pouze listopad a prosinec)
Istanbul - Bagdád od 97€
Nevyhodou je jejich příruční zavazadlo - malé a do 3 kg
Slibují ale, že za pouhých 5€ můžeme dokoupit klasické příruční nebo do 12kg odbavene zavazadlo.
Web co sem zadávám je neplatný proto viz foto. Tam info o kampani a destinace.
Kampak jinam než do WAW?
LIS býval okolo 3K Kč, nyní téměř 5K Kč, tedy ještě před slevou od vodomilného.
Hainan Airlines nabízí přímé podzimní lety do Pekingu za cenu pod 12 tisíc Kč, s termíny od pátku do pátku nebo i na jiné dny. Několik termínů je k dispozici v říjnu, něco na začátku prosince a většina během listopadu.
V ekonomické třídě je zahrnuto zavazadlo do 23 kg a stravování během letu.
Romane, tobě fungují jejich stránky? Pokud na ně koukám, tak jedině přes mobilní aplikaci, jelikož stránky mi na žádném počítači, ani prohlížeči, ani webu na mobilu nefungují. Nemáš odkaz na jejich vyhledávač? Jinak k dispozici jsou i další destinace v Číně s jedním přestupem okolo 12k, ale když mě se to na tom mobilu špatně hledá... :DDD
Michale, není to ideální ale funguje.
PRG - BJS -- http://www.hainanairlines.com/HU...ailability
UPD. Web už nenačítá ahahaha