Letenkový koutek
Společnost PLAY teď nabízí na lety z Prahy a dalších měst do USA, Kanady a také na Island dětskou letenku za 2 eura.
Kupovat do 17. září na lety do konce roku.
Mně zase došlo info od Turkish na výhodné letenky z Polska do světa. Není to low cost, takže žádné světoborné ceny to nejsou, ale taková Dubaj z Krakova za 8k je obstojné. Dále tam je střední Asie, Kavkaz, Miami, Omán, nebo třeba Bangladéš.
Odlety z Krakova a Varšavy.
Booking do 31. září 2024
Cesty od 1. října 2024 do 31. března 2025
V ceně můžete mít fajn prohlídku Istanbulu při delším přestupu. :)
Že se jedná o full-service včetně odbaveného zavazadla asi zmiňovat nemusím.
romancient napsal(a):Společnost PLAY teď nabízí na lety z Prahy a dalších měst do USA, Kanady a také na Island dětskou letenku za 2 eura.
Kupovat do 17. září na lety do konce roku.
skoda ze to neni na pristi rok🤦♀️
@manrde! Tim pádem zájemců a prodejů na letní sezóny by bylo mnohem víc. Což oni i tak mají a proto tato “akce” probíhá mimo sezónu 🙂
Turkish Airlines teď mají dobré ceny do JVA (SIN, BKK, KUL...). Cena kolem 16-17t. Náhodně se mi podařil sestavit openjaw PRG-SIN/BKK-PRG za 15 300,- v listopadu
U Air Arabia probíhá Super Seat Sale.
z KRK je mnoho destinaci za 8-9 tisíc.
Indie, Thajsko, Malajsie, Srí Lanka apod.
Díky za tip na Air Arabia.
Koupeno z Vídně na Maledivy za cca 11 000kc i s jídlem a zavazadlem.
MasterCard opět obnovil platnost kódu PELIM7CZ. Nyní má platit do 31.12.2024.
Pelikán ho před obědem už/ještě neznal. Znovu jsem to zatím nezkoušel. Určitě to časem naběhne.
romancient napsal(a):Volotea má promo. Letenky 9-19€ na lety říjen-prosinec.
Zatim jsem videl ceny 19€.
Ceny 9€ jsou jen s Megavoloteou?
Ceny za 9 € jen s Megavoloteou a zatím jsem na špatně fungujícím webu našel vždy jen 1 místo na každém letu (v případě Prahy jsou nízké ceny jen do Verony).
Ale stále by měl fungovat trik s koupením Megavolotey na 15 dní zdarma a následným zrušením.
FLYONE vice k tomu:
odlety říjen - brezen
Destinace : Yerevan, Paříž , Barcelona, Düsseldorf, Tel-Aviv, Istanbul, Larnaka, Moskva.
Například prosinec Milan - Moskva od 38€
Z Berlína jsou přímé lety United Airlines do New Yorku za 10k.
Norse má sice taky letenky pod 12k (nyní už i s palubním zavazadlem), ale těch termínů má hodně málo. Zatímco tady United jich má od listopadu 2024 docela dost. A k tomu občerstvení a další maličkosti v ceně.
Mně se odkaz nezobrazuje - stačí vpravo nahoře dát matrix a opraví se to.
AirArabia má nějaký doprodej od minule slevy.
Dnes dopoledne Cebu pacifik měli dobrou akci: po JV Asii od 22$, a vnitrostátní lety na Filipínách od 12$, možná je to tam pořad, nějak do konce března.
Chceš se stát milionářem?
SAS má akci na až 1 000 000 Euro bonus bodů.
Podmínkou je využít 15 dopravců Sky Teamu (Vyjma Czech Airlines a Middle Eastern Airlines) do 31. prosince 2024. Což je jako hodně letů a některé dost specifické aerolinky, ale, ale - jednosměrná Business letenka SASu z Evropy do Asie vyjde na cca 50k Euro Bonus bodů - tj až 10 potencionálních zpátečních dálkových business letů + poplatky. Seznam aerolinek je dole v odkazu v prokliku.
Tohle není zrovna lehký splnit. Málo času, hodně vzdálený letecký společnosti, sežere to spoustu peněz a výsledek? Když nebudu řešit čas, tak bude celá sranda stát minimálně 300 tisíc. A co za to dostanu? 10 dalších dálkovek, kde budu muset platit stejně poplatky? Jsem na ty nadšence zvědavej.
Pegasus má klasické promo.
Lety od listopadu do konce března od 22 euro za jednosměrnou letenku.
Lety jsou z Turecka za takovou cenu. Praha - Istanbul co jsem našel v listopadu na prodloužený víkend za 3000.
https://travel-dealz.de/deal/eur...eutschland
Michal Jakubík napsal(a):Chceš se stát milionářem?
SAS má akci na až 1 000 000 Euro bonus bodů.
Podmínkou je využít 15 dopravců Sky Teamu (Vyjma Czech Airlines a Middle Eastern Airlines) do 31. prosince 2024. Což je jako hodně letů a některé dost specifické aerolinky, ale, ale - jednosměrná Business letenka SASu z Evropy do Asie vyjde na cca 50k Euro Bonus bodů - tj až 10 potencionálních zpátečních dálkových business letů + poplatky. Seznam aerolinek je dole v odkazu v prokliku.
https://www.flysas.com/us-en/spe...llionaire/