Tenerife (PRG - TFS - PRG) 2.990 Kč/RT/osoba Smartwings Odbavené zavazadlo do 23 kg https://p.eximtours.cz/s-z1gr4mkw  .

Letenkový koutek

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

Společnost PLAY teď nabízí na lety z Prahy a dalších měst do USA, Kanady a také na Island dětskou letenku za 2  eura. 

Kupovat do 17. září  na lety do konce roku.

5 Citovat

Mně zase došlo info od Turkish na výhodné letenky z Polska do světa. Není to low cost, takže žádné světoborné ceny to nejsou, ale taková Dubaj z Krakova za 8k je obstojné. Dále tam je střední Asie, Kavkaz, Miami, Omán, nebo třeba Bangladéš.

Odlety z Krakova a Varšavy.

Booking do 31. září 2024

Cesty od 1. října 2024 do 31. března 2025

V ceně můžete mít fajn prohlídku Istanbulu při delším přestupu. :)

Že se jedná o full-service včetně odbaveného zavazadla asi zmiňovat nemusím.

2 Citovat

romancient napsal(a):

Společnost PLAY teď nabízí na lety z Prahy a dalších měst do USA, Kanady a také na Island dětskou letenku za 2  eura. 

Kupovat do 17. září  na lety do konce roku.

skoda ze to neni na pristi rok🤦‍♀️

0 Citovat

@manrde! Tim pádem  zájemců a prodejů na letní sezóny by bylo mnohem víc. Což oni i tak mají a proto tato “akce” probíhá mimo sezónu 🙂 

0 Citovat

Turkish Airlines teď mají dobré ceny do JVA (SIN, BKK, KUL...). Cena kolem 16-17t. Náhodně se mi podařil sestavit openjaw PRG-SIN/BKK-PRG za 15 300,- v listopadu

3 Citovat

Turkish mají i příjemné ceny do Istanbulu OW 2500,- a zpátečky na říjen kolem 4500,-.

2 Citovat

U Air Arabia probíhá Super Seat Sale.

z KRK je mnoho destinaci za 8-9 tisíc.

Indie, Thajsko, Malajsie, Srí Lanka apod. 

7 Citovat

Díky za tip na Air Arabia. 

Koupeno z Vídně na Maledivy za cca 11 000kc i s jídlem a zavazadlem.

0 Citovat

Také díky za tip, hodí se !

0 Citovat

FLYONE teď má slevy , docela velké 

0 Citovat

Volotea má promo. Letenky 9-19€ na lety říjen-prosinec. 

0 Citovat

MasterCard opět obnovil platnost kódu PELIM7CZ. Nyní má platit do 31.12.2024.

Pelikán ho před obědem už/ještě neznal. Znovu jsem to zatím nezkoušel. Určitě to časem naběhne.

0 Citovat

romancient napsal(a):

Volotea má promo. Letenky 9-19€ na lety říjen-prosinec. 

Zatim jsem videl ceny 19€. 
Ceny 9€ jsou jen s Megavoloteou?

0 Citovat

Ceny za 9 € jen s Megavoloteou a zatím jsem na špatně fungujícím webu našel vždy jen 1 místo na každém letu (v případě Prahy jsou nízké ceny jen do Verony).

Ale stále by měl fungovat trik s koupením Megavolotey na 15 dní zdarma a následným zrušením.

0 Citovat

Ten se dá použít opakovaně s jedním mailem?

0 Citovat

romancient napsal(a):

FLYONE teď má slevy , docela velké 

Díky. Koupeno po obědě na březen 

1 Citovat

FLYONE  vice k tomu:

odlety říjen - brezen

Destinace : Yerevan, Paříž , Barcelona, Düsseldorf, Tel-Aviv, Istanbul, Larnaka, Moskva. 

Například prosinec Milan - Moskva od 38€ 

0 Citovat

Škoda že tam není ta Dubaj:)

0 Citovat

Z Berlína jsou přímé lety United Airlines do New Yorku za 10k.

Norse má sice taky letenky pod 12k (nyní už i s palubním zavazadlem), ale těch termínů má hodně málo. Zatímco tady United jich má od listopadu 2024 docela dost. A k tomu občerstvení a další maličkosti v ceně.

Mně se odkaz nezobrazuje - stačí vpravo nahoře dát matrix a opraví se to.

https://www.united.com/en/cz/fle...mp;flxbl=1

1 Citovat

AirArabia má nějaký doprodej od minule slevy.

Dnes dopoledne Cebu pacifik měli dobrou akci: po JV Asii od 22$, a vnitrostátní lety na Filipínách od 12$, možná je to tam pořad, nějak do konce března.

0 Citovat

Chceš se stát milionářem?

SAS má akci na až 1 000 000 Euro bonus bodů.

Podmínkou je využít 15 dopravců Sky Teamu (Vyjma Czech Airlines a Middle Eastern Airlines) do 31. prosince 2024.  Což je jako hodně letů a některé dost specifické aerolinky, ale, ale - jednosměrná Business letenka SASu z Evropy do Asie vyjde na cca 50k Euro Bonus bodů - tj až 10 potencionálních zpátečních dálkových business letů + poplatky. Seznam aerolinek je dole v odkazu v prokliku.

https://www.flysas.com/us-en/spe...llionaire/

3 Citovat

Tohle není zrovna lehký splnit. Málo času, hodně vzdálený letecký společnosti, sežere to spoustu peněz a výsledek? Když nebudu řešit čas, tak bude celá sranda stát minimálně 300 tisíc. A co za to dostanu? 10 dalších dálkovek, kde budu muset platit stejně poplatky? Jsem na ty nadšence zvědavej.

1 Citovat

Pegasus má  klasické promo.

Lety od listopadu do konce března  od 22 euro za jednosměrnou letenku.

Lety jsou z Turecka za takovou cenu. Praha - Istanbul co jsem našel v listopadu na  prodloužený víkend za 3000.

1 Citovat

https://travel-dealz.de/deal/eur...eutschland

Michal Jakubík napsal(a):

Chceš se stát milionářem?

SAS má akci na až 1 000 000 Euro bonus bodů.

Podmínkou je využít 15 dopravců Sky Teamu (Vyjma Czech Airlines a Middle Eastern Airlines) do 31. prosince 2024.  Což je jako hodně letů a některé dost specifické aerolinky, ale, ale - jednosměrná Business letenka SASu z Evropy do Asie vyjde na cca 50k Euro Bonus bodů - tj až 10 potencionálních zpátečních dálkových business letů + poplatky. Seznam aerolinek je dole v odkazu v prokliku.

https://www.flysas.com/us-en/spe...llionaire/

0 Citovat

A taky mu klasicky nefunguje kalendář a appka má taky jisté potíže.

0