Tenerife (PRG - TFS - PRG) 2.990 Kč/RT/osoba Smartwings Odbavené zavazadlo do 23 kg https://p.eximtours.cz/s-z1gr4mkw  .

Letenkový koutek

Založil(a) ve fóru Tipy na levné letenky

Wizz má spoustu věcí v akci, minimálně z Vídně a do ledna, ale něco i na léto.

0 Citovat

Barcelona kupena na januar, ale bude to hop alebo Wizztrop...

0 Citovat

Maďarská ruleta. Ale teď měnili, tak snad do ledna už nebudou... :D

1 Citovat

Včera mi udělali 8 změn  z KTW do ALC na 2 RT v červnu a září.

0 Citovat

Já na Wizz už nemám nervy :D

1 Citovat

Člověk musí vědět, jak s nimi zacházet, jinak je lepší se Wizzu vyhnout. 😆

0 Citovat

Kdybyste si někdo ulovili letenky do Kuvajtu v akci od Pegasusu, tak cestou zpet můžete využít letenku v Business třídě Turkish Airlines za 6 990 Kč/jednosměrná na trase Kuvajt - Istanbul - Frankfurt.

Většinou se jedná o A321, ale jsou tam na výběr i A330-300, což jsou sice starší letadla i sedadla, ale zato pohodlná. Dreamliner to není, no, ale za ty prachy... zpáteční z Frankfurtu stojí 49 490 Kč a jednosměrná KWI - střední Evropa standarně okolo 41 990 Kč.

9 Citovat

Wizz nasazel do systemu LCA z PRG za   1640,- RT na kveten, cerven, zari, rijen a o 300Kc draz jsou tam i letni prazdniny. Ted jsme vratili, more tam nema chybu 28° v rijnu a pruzracne tyrkys….

3 Citovat

toMas _2 napsal(a):

využil někdo ten Muscat z Blavy s Pegasusem?

jo, vzal jsem to na konec března na týden.

0 Citovat

Pokud byste chtěli trochu netradiční let, uzbecká cestovka Asia Lux nabízí zpáteční letenky z Karlových Varů do Taškentu během léta 2025.

Letí se Uzbekistan Airways a tím, že se letí z Karlových Varů, tak se jedná o jediné zajímavosti této nabídky. Tak kdyby někdo měl 20k navíc :D.

Cenově je to dražší, ale přijde mi to zajímavé, že Uzbeci lítají do Kalamaryvary a k tomu nabízí letenky ke koupi. Na last minute by mohla být nějaká akce. :)

1 Citovat

Pegasus vydal individuální slevy. 
V mailu nebo aplikaci. Jen pro členy bol-bol a kdo souhlasil odebírání slev a novinek.  

img-6230.jpeg

0 Citovat

To jsem taky už dostal před pár týdny. Tehdy nebyla žádná akce a letenky vycházely mnohem hůř, než při těch akcích, např. 8k do Káhiry nebo 4k do Istanbulu.

0