Kdybyste si někdo ulovili letenky do Kuvajtu v akci od Pegasusu, tak cestou zpet můžete využít letenku v Business třídě Turkish Airlines za 6 990 Kč/jednosměrná na trase Kuvajt - Istanbul - Frankfurt.
Většinou se jedná o A321, ale jsou tam na výběr i A330-300, což jsou sice starší letadla i sedadla, ale zato pohodlná. Dreamliner to není, no, ale za ty prachy... zpáteční z Frankfurtu stojí 49 490 Kč a jednosměrná KWI - střední Evropa standarně okolo 41 990 Kč.
Wizz nasazel do systemu LCA z PRG za 1640,- RT na kveten, cerven, zari, rijen a o 300Kc draz jsou tam i letni prazdniny. Ted jsme vratili, more tam nema chybu 28° v rijnu a pruzracne tyrkys….
Pokud byste chtěli trochu netradiční let, uzbecká cestovka Asia Lux nabízí zpáteční letenky z Karlových Varů do Taškentu během léta 2025.
Letí se Uzbekistan Airways a tím, že se letí z Karlových Varů, tak se jedná o jediné zajímavosti této nabídky. Tak kdyby někdo měl 20k navíc :D.
Cenově je to dražší, ale přijde mi to zajímavé, že Uzbeci lítají do Kalamaryvary a k tomu nabízí letenky ke koupi. Na last minute by mohla být nějaká akce. :)
To jsem taky už dostal před pár týdny. Tehdy nebyla žádná akce a letenky vycházely mnohem hůř, než při těch akcích, např. 8k do Káhiry nebo 4k do Istanbulu.
Taky díky za upozornění, sice se do akčních termínů, kdy potřebuji koupit přelety nevlezu, ale i tak jsem hned ráno ze zvědavosti pátrala, no žádné z těch avizovaných milionů míst se mi nepodařilo najít, tedy nic co by odpovídalo letence s poplatky od 9€ ..
Týká se to letů z KUL, v termínech 21/4/25 - 28/3/26 , rezervace provedené od teď do 10.11 .. je tak ?
S akcemi Air Asia dosud nemám zkušenosti, tak přemýšlím, jestli je v tom ještě nějaký fígl nebo dělám něco blbě.. ?