Letenkový koutek
Singapore Airlines na Vánoce
Milan - Kuala Lumpur na termín 14.12-30.12 za 530 EUR.
Je možné to posunout i na +- 1 den, také jde i se stopoverem v Singapuru.
V ceně je zavazadlo 25 kg + příruční.
530 není málo a ještě k tomu odlet MXP, ale Vánoce...
Volotea má výprodej
Praha - Lyon, Nantes, Boloňa, Florence od 39 EUR zpáteční.
Chce to megavolotea členství. Ale teď mají novinku: na 15 dní můžeme to vyzkoušet, pak píšou, že kdykoliv to i zrušíme, bez poplatku. osobně jsem to nezkoušel.
A Praha - Lyon na prodloužený víkend 11-14. října za 38,- eur vypadá dost zajímavě.
romancient napsal(a): Chce to megavolotea členství. Ale teď mají novinku: na 15 dní můžeme to vyzkoušet, pak píšou, že kdykoliv to i zrušíme, bez poplatku. osobně jsem to nezkoušel.Tohle není nic nového. To měli i před dvěma lety. Osobně vyzkoušeno. Letenka se tak dá koupit, členství hned zrušit. Pokud to stihneš proletět do 15 dnů, zůstanou i fičury letenky. Poté ubyde prioritní nástup a zavazadla nebo jaké jsou teď výhody členství, ale usazení vedle sebe zůstalo.
J0x napsal(a):AirBaltic má zase akci.
Díky. Praha - Helsinky 25-28. října se zahrnutím státního svátku za 145 eur to by šlo.
Romancient:
Singapore Airlines na Vánoce
Tuhle letenku mám na únor za podobné peníze. Na přískok pro pražáky do Milána super (Easyjet za cenu vlak/bus do Vídně a 2x rychlejší) Já to využiji na cestu po Thajsku. Kuala je super startovací místo na thajské ostrovy a paradoxně je to i na ty andamanské blíže, než z Bangkoku. Navíc ubytování v Kuala poměr cena/výkon jsou neskutečná pecka.
Dík.
Saudia Airlines až 50% sleva na letenky, celý podzím.
Města: Dubaj, Milán, Nairobi, Jakarta, Istanbul, Mauricius, Paříž, Addis Abeba, Manila, Bangkok a další.
- This offer applies to both round-trip and one-way tickets for Guest Class and Business Class tickets.
- Seats are subject to availability, and the offer may not be applicable on all flights.
- Booking Period: from 18 August to 31 August, 2024.
- Travel Period: from 01 September – 30 November, 2024.
- Exclusions: Discounts do not apply to taxes and surcharges. This offer cannot be combined with other promotions or discounts unless specified.
Michale, těžko říct. Neměl jsem hodně času ani chuti toto detailně zkoumat.
Vím, že z Vídně mají pár letu a dokonce i několik zajímavých destinaci, ale u nich na webu jsem nic nenalezl…
Akce od AJet
Letenky mezi Evropou a Tureckem, pouze jednosměrné, takže jako kombinace k něčemu nebo open-jaw.
Vztahuje se na cesty od 22.8 do 24.10
Pro nás nejzajímavější:
Berlín/Vídeň - Istanbul 1/5 eur + daně
Berlín/Vídeň - Ankara 1/5 eur + daně
Více info u nich na webu
klasický Turek...
takže akce je v podstatě o ničem.
Praha - Košice
SO 12. 10. 6:00 - PO 14. 10. 20:30
Ryanair 1310kč
Super časy odletů na podzimní prodloužený víkend
Turecký lowcost Pegasus začal rozesílat personalizované akce účastníkům svého věrnostního programu BolBol.
Už přišlo někomu: -40 % na všechny lety, -40 % na lety do Skandinávie a -30 % na lety na Kavkaz.
Takže je na čase koukat do spamu a reklam v mailu 😉
taky to tam mam, jen pres Istanbul do Skandinavie se me nechce..pokud by tambyla nejaka klasika do Kyrgistanu nebo do Iranu tak by to bylo lepsi:)
Funguje vam vyhledavani na Pegasusu? Stranka se mi tvari normalne, ale pokazde, kdyz zvolim destinaci, datum a dle castky neco vykliknu, tak mi to hodi tohle:
Sorry! Sorry, the flights you are looking for are temporarily not listed. Please try again later.
U všech destinací, všech datumů.
lucii.cr napsal(a):Funguje vam vyhledavani na Pegasusu?
Sorry! Sorry, the flights you are looking for are temporarily not listed. Please try again later.
U všech destinací, všech datumů.
Je to normální, u nich to vidím pořad. Něco musím kouknout přes mobil, něco přes počítač. Občas je lepší to najít i přes skyscsnner, třeba datum letu s pak už přímo u nich.
Jejich back-end oddělení mají vše hluboko v zadku.
Kdyby se někdo chtěl proletět s Fly Lili z KLV
✈KLV - BOJ - KLV 2.990 Kč
https://p.eximtours.cz/s-nkdx2m4t
Pokud by někdo měl zájem, můžeme to poskládat jako
26.8. - 27.8./29.8.
KLV - BOJ - PRG
✈ OW Fly Lili JCL - BOJ 1.490 Kč
Velká pravděpodobnost že poletíte sami nebo s pár jednotkama PAX ;)
- Lze koupit v kamenných pobočkách
AEGEAN slibuje slevy do 50% na lety až do 31. března.
Více informace přímo u nich:
EasyJet v appce láká na to, že zítra startuje prodej letního řadu 25. Většinou u něj platilo, že nejlevnější letenky byly hned ze začátku prodeje ...