Tak ještě polský kód BLACKFRIDAY2024MTPL na slevu 90 PLN, MTPLBLACKFRIDAY2024 má být podle jednoho polského webu na 20% slevu, ale odečetlo mi to z 542 PLN jenom 45, takže to spíš vypadá na poloviční kupón. 😂 Stejně tak analogie s CZ místo PL.
Take diky Joxovi za nasdileni a Brumovi za info o moznosti zlevnit na nulu. Bylo to vesele nakupovani, jak za casu edreams a infant fares :D
V UK appce se jeste do cca pulnoci dali letenky kolem 500 od U2 a W6 stahnout na par penci... skoda ze ten kod po pulnoci deaktivovali, mel jsem v backlogu jeste par cest :D
Tak jsem nakoukl do pár krajin. V zemi krále Ficoslava to snad ani neběželo a u Frantíků to taky zařízli. Naděje, že nezařízli všechno, asi nebude velká.
už mám u všeho cancelled/required action, e-maily už ani neposílaj
Wizzy ty, co jsem měl přidaný v účtu, drží confirmed, ostatní mizí i z wizzu/nejdou najít... Easyjet vypadá cajk (u časově bližších to jde i pojistit checkinem)
Edit: tak easyjet drží jen ten checklej.
Zdá se, že dopravci ruší jen to, na co od rezervace nebylo sáhnuto, ale jak se člověk odbaví, nebo si to přidá do účtu, už si to nedovolí...
AEGEAN Black Friday Sales start today with up to 70% discount on all flights and it’s time to treat yourself with a discount like no other and fly to your next dreamy destination.
Remember: This is a limited offer, so start booking now!
Bookings on 29/11/2024 Travel between 13/01/2025 - 25/10/2025
Qatar Black Friday. 30% sleva od tri lidi vyse. Nemel jsem moc cas se v tom hrabat, ale na zkousku jsem nasel treba letenku pro 3 Praha-Bangkok za 50tis czk (27.1. - 12.2.), coz na Qatar neni uplne spatna cena
samozrejme na velke kupanie to nie je, ale koncom marca (2023) sme sa vtedy s 2 rocnou dcerou na plazi Konnos pri myse Greco dobre oclapkali. Vonku teplota 26 stupnov, slnecno, voda v zalive okolo 19, bezvetrie ... za mna pohoda a hlavne aj Larnaka takto mimo sezony super - menej ludi, no vsetko otvorene, nemal som pocit vymreteho mesta typu Burgas v aprili.
Volotea má jednosměrné letenky od 1 € pro členy megavolotea, kdyby někdo plánoval výlet po Evropě. Ale vypadá to, že se jedná jen o vnitrostátní lety ve Španělsku. V Česku ne moc používáná aerolinka, ale třeba se někdo takhle specifický najde. :D
Nás Čechy může zaujmout akce na letenky z Francie a Itálie do Prahy od 9 €.