Existuje ještě nějaká možnost jak alternativní cestou zlevnit letenky Ryanairu? Většina více či méně pofiderních OTA je vůbec nevyhledá. Srovnávače nabídnou přímo letenku od FR nebo minimální nabídku OTA za navýhodnou cenu.  .

OTA a letenky FR

Založil ve fóru Vyhledávače letenek

nucene premisteny brumak napsal(a):

tak trošku klamavá reklama...

 

Ludry! :D 

0 Citovat

Nemáte někdo slevové kódy na slovenskou mutaci, někde bylo - 20 euro, nevím jestli to ještě platí.

0 Citovat

Sue, ty dva kody, co zde ve vlákně 2/5 psal Jakub už neplatí - když platné byly, nedostala jsem se přes platbu, tak jsem se na to vykašlala. Jeden z nich, byl platný jen do 5.5 a druhý zřejmě neprodloužili.

0 Citovat

PELIM7SK je normálně funkční - 19 EUR

0 Citovat

U Pelikána jsou všechna pravidla relativní a chce to prostě zkoušet.

2 Citovat

Petr _75 napsal(a):

PELIM7SK je normálně funkční - 19 EUR

Ale taky jen na zpáteční letenky 😉

0 Citovat

Ono je to prakticky u letenek s FR už téměř nepoužitelné. Možná po prázdninách, až budou reálně naceněny ty nejlevnější letenky na podzimní termíny (13 euro OW) se to vyplatí trochu více. 

Úspora je aktuálně max cca 105 Kč u českého kódu, u slovenského už je záporná - 20 Kč. Pokud platíš kartou, tak jsi v mínusu vždy.

2 Citovat

Dvakrát jsem platit obyčejným bankovním převodem bez jakýkoliv poplátků a dvakrát sleva prošla a vše bylo ok. 

0 Citovat

V sekci akčních letenek se objevila celkem pěkná nabídka:

[LO] OSR - WAW za 890 Kč (s použitím kódu PELIM7CZ)


osr-waw.png

2 Citovat

Sue Ellen Ewing napsal(a):

Nemáte někdo slevové kódy na slovenskou mutaci, někde bylo - 20 euro, nevím jestli to ještě platí.

 

CHOVIGO -20€ pri rt

0 Citovat

https://pelipecky.cz/vyprodej-lcc/

V podstatě identická nabídka, kdyby snad někomu nefungoval kód ...  -  PELIM7CZ 

0 Citovat

Přišel už někomu mail od Pelikána se změnou letu u Ryanairu? Myslel jsem, že když mám rezervaci přidanou na webu Ryanairu, tak si budu moci změnu řešit sám, ale ne... a Pelikán mlčí...

0 Citovat

A to počkej na tu srandu, jestli ti let zruší :). Ryanair ti nabídne vracení peněz "do peněženky", když to potvrdíš, tak ti rezervace zmizne a nedostaneš se už do ní a samozřejmě ti žádné peníze do peněženky nepříjdou. Na chatu ti odpoví, že si to máš řešit s Pelikanem. Ten ti odpoví, že to řešit budou, ale urcitě ti nevrátí poplatek za vystavení letenky (mají to v podmínkách) který je 400Kč :D. 

2 Citovat

Hned mám zase o něco raději obyčejnou wizzí ruletu. 😆

2 Citovat

Ryanair už nemá OTA form?

0 Citovat

Dobrý den, jsem ženatý muž, který si se svou ženou nerozumí, protože se nám nepodařilo porodit žádné dítě. Byl jsem oslepen a nadával jsem na svou ženu a říkal jsem jí, že ona je příčinou všeho. Ale nikdy jsem nevěděl, že někdo jiný byl příčinou mého rodinného problému. Jednoho dne jsem o věcech přemýšlel a zavolal jsem manželce blízko, abych se jí zeptal, kde se vzaly naše problémy. Nikdy nevěděla, co říct, jako muž jsem to už nemohl snést, a tak jsem věci vysvětlil příteli, který mě seznámil s duchovním mužem jménem doktor Ajayi, který mi dal řešení, kterého nebudu litovat. Kontaktoval jsem duchovního muže a vysvětlil jsem mu svou situaci a on mi řekl potřebné věci k oběti. Po měsíci v práci moje žena otěhotněla a já jsem z toho byl velmi nadšený, protože to bylo to, na co jsem díky doktorovi AJAYIMU čekal díky za skvělou věc, kterou udělal pro mou rodinu. Nestyďte se za své životní problémy, kontaktujte Dr Ajayi na Viber / Whatsapp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

Můžete ho také kontaktovat pro následující kouzla

kouzlo lásky
loterijní kouzlo
kouzlo pomsty
ochranné kouzlo
a cokoli jiného, ​​co vám v životě dělá problémy

2 Citovat

U letenek koupených přes Pilichána se mi zatím se mi změna / zrušení nestala, ale pokud jde o Ryanair, taky žiju v domnění, že při změně budu mít v rezervaci tlačítko na rebooking zdarma, případně změnu vyřídím přes chat.

A při zrušení jsem měl v plánu udělat ověření přes formulář (u některých letů jsem dostal mail o nutnosti ověření rezervace, u ostatních by to bylo nutné jen při větší změně/zrušení) a získat pak jde prý získat komplet refundaci ceny letenky, opět - nemám to vyzkoušeno, ale při to tam píšou, že původní způsob platby patrně patří obchodníkovi a při případném vrácení bude možnost zadat vlastní platební údaje. 

0 Citovat

Nech si zdát... FR ti napíše, že ti to přepošlou prvně do peněženky a pak si to až můžeš vybrat.  Ty to tak uděláš, původní rezervace ti zmizne (respektive se do ní už nedostaneš , vždy vyskočí chybová hláška a do peněženky ti samozřejmě nic nedorazí. Ty napíšeš na chat tam tě vyfakují, že si to máš řešit s OTA, tedy Pelikánem. Pelikán ti napíše že OK, ale podle jejich podmínek si nechávají manipulační poplatek 400Kč... 

1 Citovat

Já žil v domění, že stále mají OTA form... 

0 Citovat

Michale, kupoval jsem jich asi 20 letenek přes Pelikána a požadavek na potvrzení mi přišel od FR jen jednou, navíc u letenky, která slouží jen jako vstupenka do salonku při příletu...

0 Citovat

Tím jsem myslel možnost v případě zrušení ten formulář vyplnit a obejít tak Pelikána. Býval to link a v době, kdy bojoval proti Kiwi, snad šel vyplnit, i když si FR myslel, že zrovna tahle letenka nebyla od OTA.

https://onlineform.ryanair.com/c...act-us-ota

0 Citovat

Jo, to jsem vyplňoval, aby mi to poslali do mojí peněženky na FR, dopadlo to tak, jak jsem popisoval nahoře... 

0 Citovat

Aha :-(

Za covidu jsem to vyplňoval a poslali to na bankovní účet přes IBAN. Ne do peněženky.

0 Citovat

21.9. BTS-CRL a 23.9. CRL-BTS ... 88 Kc
28.9. BTS-CRL a 30.9. CRL-BTS ... 88 Kc

0 Citovat

Nesleduje nekdo druhou stranu republiky?🤦‍♀️😁 Tzn. nemecka letiste, neco zajimaveho…BER,LEJ,DRS,NUE

0