Ahoj, chtěl bych se Vás více zkušené zeptat na radu ohledně batohu, našel jsem si tyto dva batohy https://www.decathlon.cz/p/turis...A0ED%C3%81 a tento https://www.decathlon.cz/p/turis...mc=8851644 (nevím jestli není tento už moc velký, protože počítám i s nějakou výrobní tolerancí). Letím s Ryanem poprvé a někde zde jsem se dočetl, že snad lidi s batohem na zádech ani nekontrolují a nechtějí dávat batohy do klece :) . Za Vaše doporučení ohledně této záležitosti moc děkuji.    .

RyanAir výběr batohu

Založil ve fóru Letecké společnosti

Ahoj, máte prosím někdo zkušenost s kompresními obaly na oblečení? Kolik ušetří místa? Váhám mezi těmi, kde se vypustí vzduch pomocí jednocestného ventilu - nedostane se tam zase časem vzduch? Nebo těmi, které se zmenšují pomocí zipu - tam se bojím, kolik toho ty zipy vydrží. Zajímala by mě spíše zkušenost s konkrétní značkou, klidně do SZ, jestli tu nechcete dělat reklamu. Díky moc

0 Citovat

Ja mam tyhle pytliky, ale pouzivam je jen na vicedenni tury, davam do nich spacak a obleceni, hlavne kvuli nepromokavosti i uspore mista v batohu. Po naplneni se pytlik zmackne, tim se z nej dostane vzduch, a zapne. Vzduch do nej nepronika. Na jiny typ cest netaham tolik obleceni, abych musela resit jeho kompresovani.

https://www.nalehko.com/produkt/...-dry-sack/

0 Citovat

Používám tyto: https://www.gonexsport.com/produ...-cubes-set

Nedají se od toho čekat zázraky, ale určité místo to přeci jen uspoří (odhaduji cca 20 % oproti nekompresním obalům).

1 Citovat

Spíš než ve zmenšení objemu vidím výhodu ve větší organizovanosti zavazadla a z toho plynoucí úsporu místa. Hlavní základ je si brát s sebou jen to nutné. Myšlenka toho, že vezmu půl skříně a packing cubes mě zachrání, je mylná.

Packing cubes používám (se zipem) a nedám na ně dopustit. Za mě to chce různé velikosti, aneb na trička bude jiný rozměr než na spodní prádlo atd.

0