Ahojte, má niekto skúsenosť s prestupom v Singapore, konkrétne sa jedná o prestup v tranzitnej zóne z T1 do T4. Čas prestupu je 2h 40m avšak nie je to na jednej letenke. Batožina bude len príručná, takže nemusí sa ísť cez pasovku a len rovno na odletový gate alebo je to inak?  .

Prestup Singapore

Založil ve fóru Letiště

5 reakcí

Ahojte,
má niekto skúsenosť s prestupom v Singapore, konkrétne sa jedná o prestup v tranzitnej zóne z T1 do T4. Čas prestupu je 2h 40m avšak nie je to na jednej letenke. Batožina bude len príručná, takže nemusí sa ísť cez pasovku a len rovno na odletový gate alebo je to inak?

0

Neodpovím na to, jestli se musi nebo nemusi na pasovku, ale na neco jineho - prestup na vic letenkach 2,5 hodiny je… no, sazka do loterie

Standardni MCT pro SIN je pro I/I 1:30, nektery aerolinky si pro prestup T1-T4 davaji MCT 2 hodiny … 

T4 je oddeleny, jezdi se tam autobusem, ale ten je stale na airside.

Melo by to nicmene jit bez imigracniho, bus jezdi na T1 od gejtu C21.

1 Citovat

našiel som aj video https://www.youtube.com/watch?v=...tCamTravel podľa neho to vyzerá, že sa to dá, avšak stále rozmýšľam ak to nie je na jednej letenke, či to nie je problém.. ďalší let je o 11 hodín tak je to také na nič...

0 Citovat

dal bych si 11 hodin a zajel na vejlet do mesta.

2,5 hodiny bych si dal mozna ve vidni pri ceste domu do prahy s tim, ze kdyz to uleti, pojedu vlakem.

1 Citovat

V Singapuru na letišti nabízejí různé výlety do města právě pro ty cestující, kteří mají dlouhou dobu přestupu. Výlety jsou od 1 hodiny trvání až do cca 4 hodin trvání. Bohužel se tyto výlety nedají rezervovat předem přes internet, ale musí se objednat přímo až na letišti, je tam na to několik stánků. Je potřeba ke stánku jít okamžitě po příletu, je o to velký zájem. My předloni bohužel měli smůlu, již bylo vše obsazeno. Tak jsme šli alespoň do kina a do motýlí zahrady. Vše zdarma. 

0 Citovat

Prestup v SIN z T1 na T4 v pohode, na T1 na gate 21 je odbocka dolu schodmi alebo vytahom na bus, musis mat boarding pas na dalsi let, inak nemozes ist, ak mas batozinu, musis ist po batozinu a naspat, bez batoziny super, z T1 na T4 do hodiny v pohode, na T4 security a ziadna pasovka, iba ukazes a prihlasis sa s boarding pasom a velka pohoda, netreba sa bat....Ja som priletel, resp. vysiel z lietadla o 15,45 a na T4 som bol pri lietadle pred 17.h, akurat zacinal boarding, odlet 17,30...bus z T1 na T4 kazdych 15-20 min

1
5 reakcí