Máte někdo zkušenost se směnou RevPoints u Revolutu za míle?  U které letecké společnosti se z toho dá nejvíc vytěžit (třeba na upgrade do businessu)?  .

Revolut RevPoints - míle

Založil ve fóru Frequent flyer programy

Z vlastní zkušenosti s RevPoints spokojený příliš nejsem, jako přechod z Cashback systému se mi to hrubě nevyplatí. Spíše než jako převod na míle se mi vyplácí využívat slevu na ubytování. Ceny za hotely mají v základu většinou za konkurenceschopné ceny a na slevě vytěžím cca 0,5Kc/1revpoint

0 Citovat

Zkušenost s převodem bodů na míle u Flying Blue. 5500 bodů se převedlo a připsalo okamžitě. 

2 Citovat

Nasli ste nejaky sposob kde sa da spravit tych 150 platieb? Idealne po par centov? Rozky v Tescu sa mi po jednom kupovat nechce :D

0 Citovat

Pokud nemáš placený tarif, tak se vždy zaokrouhlí nahoru. V Kč je to na celé desetikoruny.

0 Citovat

Par zpusobu jiste existuje.
Jeden z pohodlnych bych videl v nabijeni si Leo Express kredit po 1 Kc (nebo po 9 Kc kvuli minimalnimu zaokrouhlovani Drobnych), obdobne i v eurocentech.
 
A pak se treba s vyhodnou jizdenkou projet vlakem Leo Express ze Slovenska do historickych mest jako hanacka Olomouc ci stovezata Praha napriklad.

1 Citovat

Mám taky tarif standart a za 10 dní jsem udělal asi 50 transakcí. Zpřeházel jsem na revolutku přes Curve některé platby, které končí 8 nebo 9 kvůli menšímu zaokrouhlování. Pak jsem revolutkou opakovaně dobíjel Orlen dobíjecí kartu částkou 109 Kč (minimální částka dobití je 100 Kč, to by se zaokrouhlovalo na 110 stejně jako platba 109). Navíc na tu Orlen kartu mám slevu na benzín a další odměny.

0