Revolut RevPoints - míle
Vymente RevPoints za Mile u Turkish Airlines a dostanete o 20% vice.
Akce konci 16.3.2025.
Při nákupech WIZZ s Revolut Pay získáte body 💸
Jste připraveni vzlétnout s odměnami navíc?
Revolut Pay je nyní k dispozici v aplikaci WIZZ! Získejte 10krát více vylepšených bodů RevPoints na WIZZ při platbě pomocí Revolut Pay (platí kritéria způsobilosti) 💸 Zarezervujte si další let a plaťte v aplikaci WIZZ pomocí Revolut Pay!
Platí smluvní podmínky pro body RevPoints a smluvní podmínky služby Revolut Pay.*
Zrejmě by se měl Wizz u Revolutu objevit od 4.4.2025.
Už je out.
Až do 4. dubna 2025 mohou také zákazníci, kteří zaplatí za lety Wizz Air pomocí Revolut Pay, získat za své nákupy až 10x více RevPoints.
Diky za info a upresneni. Ten email s informaci 4.dubna 2025 uz nejak nemuzu nedohledat. Nevyuzil jsem, nevadi.
Spis se mi libila ta akce s TK a pri prevodu z RevPoints na TK M&S 20% navrch, bohuzel jen do 16.3.2025.
Ty RevPoints se dají získávat různými způsoby, jenom je třeba být pozorný a kontrolovat různé akce. Např. nyní při nákupu u Condora nebo Air Lingus se dají získat hezké body, které se pak dají převést i na jiné aerolinky. Popřípadě zle nevypadá ani to spoření v Revolut, kde těch bodů člověk získá docela dost při určitých částkách.
U mě je to fakt doplněk ke sbírání mil, nicméně plány do budoucna má Revolut na českém trhu docela velké. Hodně bych se divil, kdyby ty kreditky a hypotéky co mají brzy přijít, nebyli s RevPoints nějak propojeny. Potom by se ty míle mohly zase sbírat o dost rychleji.
Koukám na možnost získat RevPoints při nákupu letenek přes Kiwi. Je to masochismus, ale tři lidi PRG <-> BOG za 88k CZK (přes Vánoce) a při nákupu přes Kiwi (x18) to dělá 30k mil do Flying Blue, což je tak půlka na jednosměrný award v C (když se zaštěstí).
Tak asi tady:
Nová konkurence pro telefonní operátory? Revolut spustí téměř neomezené mobilní tarify za tři stovky měsíčně