Máte někdo zkušenost se směnou RevPoints u Revolutu za míle?  U které letecké společnosti se z toho dá nejvíc vytěžit (třeba na upgrade do businessu)?  .

Revolut RevPoints - míle

Založil ve fóru Frequent flyer programy

Vymente RevPoints za Mile u Turkish Airlines a dostanete o 20% vice.
Akce konci 16.3.2025.

0 Citovat

Při nákupech WIZZ s Revolut Pay získáte body 💸

Jste připraveni vzlétnout s odměnami navíc?

Revolut Pay je nyní k dispozici v aplikaci WIZZ! Získejte 10krát více vylepšených bodů RevPoints na WIZZ při platbě pomocí Revolut Pay (platí kritéria způsobilosti) 💸 Zarezervujte si další let a plaťte v aplikaci WIZZ pomocí Revolut Pay!
Platí smluvní podmínky pro body RevPoints a smluvní podmínky služby Revolut Pay.*

Zrejmě by se měl Wizz u Revolutu objevit od 4.4.2025.

2 Citovat

Jakube co jsou prosím ty vylepšené body?

0 Citovat

Už je out.

Až do 4. dubna 2025 mohou také zákazníci, kteří zaplatí za lety Wizz Air pomocí Revolut Pay, získat za své nákupy až 10x více RevPoints.

https://1url.cz/xJLfz

0 Citovat

Diky za info a upresneni. Ten email s informaci 4.dubna 2025 uz nejak nemuzu nedohledat. Nevyuzil jsem, nevadi.

Spis se mi libila ta akce s TK a pri prevodu z RevPoints na TK M&S 20% navrch, bohuzel jen do 16.3.2025.

0 Citovat

Ty RevPoints se dají získávat různými způsoby, jenom je třeba být pozorný a kontrolovat různé akce. Např. nyní při nákupu u Condora nebo Air Lingus se dají získat hezké body, které se pak dají převést i na jiné aerolinky. Popřípadě zle nevypadá ani to spoření v Revolut, kde těch bodů člověk získá docela dost při určitých částkách. 

U mě je to fakt doplněk ke sbírání mil, nicméně plány do budoucna má Revolut na českém trhu docela velké. Hodně bych se divil, kdyby ty kreditky a hypotéky co mají brzy přijít, nebyli s RevPoints nějak propojeny. Potom by se ty míle mohly zase sbírat o dost rychleji. 

0 Citovat

Koukám na možnost získat RevPoints při nákupu letenek přes Kiwi. Je to masochismus, ale tři lidi PRG <-> BOG za 88k CZK (přes Vánoce) a při nákupu přes Kiwi (x18) to dělá 30k mil do Flying Blue, což je tak půlka na jednosměrný award v C (když se zaštěstí). 

1 Citovat

Tak asi tady:

Nová konkurence pro telefonní operátory? Revolut spustí téměř neomezené mobilní tarify za tři stovky měsíčně

https://1url.cz/zJr9p

1