Ahoj všem,při zpáteční cestě ze Střední Asie bych rád využil tuto novou uzbeckou leteckou společnost.Létá jednou týdně(čt) přímým letem na trase Taškent-Praha v dobrém časovém taktu. Web přehledný,srozumitelný ale nejdou mi zaplatit letenky.Mám klasickou debetní Visu a na stránkách píší,že lze touto kartou platit. Bohužel po zadání údajů karty a potvrzení platby vám to napíše,že tuto kartu obchodník nepodporuje. Máte někdo zkušenosti,případně tip jak z toho ven.Na podporu jsem psal,bohužel zatím bez odpovědi. Díky  .

Quanot Shark

Založil ve fóru Letecké společnosti

11 reakcí

Ahoj všem,při zpáteční cestě ze Střední Asie bych rád využil tuto novou uzbeckou leteckou společnost.Létá jednou týdně(čt) přímým letem na trase Taškent-Praha v dobrém časovém taktu.

Web přehledný,srozumitelný ale nejdou mi zaplatit letenky.Mám klasickou debetní Visu a na stránkách píší,že lze touto kartou platit.

Bohužel po zadání údajů karty a potvrzení platby vám to napíše,že tuto kartu obchodník nepodporuje.

Máte někdo zkušenosti,případně tip jak z toho ven.Na podporu jsem psal,bohužel zatím bez odpovědi.

Díky

0

Musiš si sehnat někoho, kdo má uzbeckou UZcard nebo Humo. S jinou kartou to nekoupíš, stejně jako Silk Avia. Kde jsi na to přišel, že se to dá platit jinou kartou?? To tam je jasně vidět, že to jde jen s těmi uzbeckými kartami.

0 Citovat

skus kontaktovat https://www.advantour.com/ ci by pomohli s nakupom

 

0 Citovat

Dobré info. Nenapadlo by mě, že aerolinka, která lítá do PRG, je pro Čechy nepoužitelná, protože si to nelze vlastně koupit. Proto jsem obecně k těmto no name aerolinkám a jejich přínosu pro rozvoj pravidelné dopravy do PRG skeptický. Ví někdo, kdo tam lítá za lidi? Je to nějaká uzbecká cestovka? Pokud by to využívali Rusové k tranzitu, ti asi taky nemají uzbecký karty předpokládám. A moc prosím: QANOT SHARK, nikoliv Quanot :-) tím děkuju i za Quantas a Quatar :-)

1 Citovat

Na stránkách se to tváří, že by to mělo jít zaplatit normální kartou. Takže spíš bude problém s validací karty, s čímž ale asi banka moc nepomůže. 

0 Citovat

Nebo ještě zkusit přes Revolut zaplatit.

0 Citovat

Kde vidíte, že se to dá zaplatit normální kartou?


screenshot1639.jpg

1 Citovat

Tak minimálně to uvádí na hlavní stránce. To, že u platby nejsou loga bych ještě jako důkaz nebral. 


vvv1.jpg

0 Citovat

:-) Učíš orla létat... Zkus si to. Já tu letenku v Uzbekistánu kupoval a jen díky místnímu s UZcard koupil a letěl.

edit: Ještě perlička, potvrzení objednávky přijde z adresy noreply@sirena-travel.ru, tedy viz https://sirena-travel.ru/ a tedy možná vítr vane odtud... Myslím ta nemožnost plateb MC/Visa.

1 Citovat

Ta blokace těch karet kvuli lokalitě mě taky napadla, asi ne náhodou je prvním jazykem na stránkách ruština. 

0 Citovat

Resime stejny problem. Projel jsem rezervaci, a ztroskotal na platebni karte. Psal jsem jim email na heldesk jestli to muzeme nejak obejit. Tak jsem to koupil pres letusku (+800 Kč / os), a nechci to zakriknout, ale vypada to pruchozi. 

0 Citovat

Odpoved z qanot byla "Hello, currently our site only accepts uzcard and humo cards. At the moment, you can buy tickets from our company with a Visa card through other sites." 

0
11 reakcí