Zdravím, mám zakoupené letenky přes Kiwi.com, kde jsem zadal i auto check-in.  Teď mě napadlo, zarezervovat si sedadla přímo přes Wizzair (je to levnější), ale nevím co to pak udělá na kiwi, když už budu mít check-in hotový. Nemá s tím někdo zkušenost? Bojím se aby to tam neudělalo nějaký bordel :-)  .

rezervace kiwi.com, check-in Wizzair

Založil ve fóru Vyhledávače letenek

12 reakcí

Zdravím, mám zakoupené letenky přes Kiwi.com, kde jsem zadal i auto check-in. 

Teď mě napadlo, zarezervovat si sedadla přímo přes Wizzair (je to levnější), ale nevím co to pak udělá na kiwi, když už budu mít check-in hotový. Nemá s tím někdo zkušenost? Bojím se aby to tam neudělalo nějaký bordel :-)

0

Nestane se vůbec nic, protože přes Wizzair se ti to nepovede. 

0 Citovat

Bordel muze ve vsem udelat kiwi. Priste bude lepsi kupovat letenky primo u dopravce nez pres zprostredkovatele.

0 Citovat

U mě Wizz letenka přes Kiwi (T-Mobile za 99Kč) a rezervace sedadla a následný vlastní online check-in byly bez problémů.

0 Citovat

tak já to zkusím a maximálně pak neodletím :-D

0 Citovat

Kupoval jsem pres Magentu u Kiwi letenky za 99 Kč,  check-in jsme si potom normálně udělali na stránkách Volotea, vse OK. Kiwi už jsem ignoroval...předpokládám, že analogicky to půjde u Wizzairu.

0 Citovat

Ty letenky za 99 Kč, to mě zajímá, jaký je princip?

0 Citovat

Letenky za 98-99 Kc byly vyhradne pro zakazniky operatora T-Mobile. Ten ve sve apce v sekci Magenta Moments aspon trikrat po sobe koncem lonskeho roku a zacatkem letosniho roku nabizel levne OW letenky pres kiwi pouze z letist PRG, WRO, VIE, BTS. 

Bohuzel uz akci odzvonilo.

0 Citovat

Operátoři? Tak u nás hlavně mají tak obrovské marže, že mohou sponzorovat i letenky do JV Asie.

3 Citovat

Pelikanek se svym promo kodem jen na RT uz je slabota.

Nejde tam najit nic okolo 100 Kc. Ani RT ani OW.

0 Citovat

Nejlevnější letenky u FR vycházejí na 320 kč, tedy 640 RT na Pelikánovi to bude za 1050 a se slevou 600 to bude za 450. Na podzimní termíny by to neměl být problém.

1 Citovat

Tyto nejlevnější letenky asi za waflí (CRL) stejně oproti možnému nákupu před 30.6. bohužel podražily. O letenkách za ćevapi (BNX) ani nemluvě.

Sleva 600 Kč jen pro RT je podobná jako u francouzského Trip.com slevě 10€ za každý směr v RT (navíc lze kupovat jen OW).

0 Citovat

Ryan bude ty podzimní letenky zlevňovat v průběhu srpna.

0
12 reakcí