Zdravím, mám zakoupené letenky přes Kiwi.com, kde jsem zadal i auto check-in. Teď mě napadlo, zarezervovat si sedadla přímo přes Wizzair (je to levnější), ale nevím co to pak udělá na kiwi, když už budu mít check-in hotový. Nemá s tím někdo zkušenost? Bojím se aby to tam neudělalo nějaký bordel :-) .
Zdravím, mám zakoupené letenky přes Kiwi.com, kde jsem zadal i auto check-in.
Teď mě napadlo, zarezervovat si sedadla přímo přes Wizzair (je to levnější), ale nevím co to pak udělá na kiwi, když už budu mít check-in hotový. Nemá s tím někdo zkušenost? Bojím se aby to tam neudělalo nějaký bordel :-)
Kupoval jsem pres Magentu u Kiwi letenky za 99 Kč, check-in jsme si potom normálně udělali na stránkách Volotea, vse OK. Kiwi už jsem ignoroval...předpokládám, že analogicky to půjde u Wizzairu.
Letenky za 98-99 Kc byly vyhradne pro zakazniky operatora T-Mobile. Ten ve sve apce v sekci Magenta Moments aspon trikrat po sobe koncem lonskeho roku a zacatkem letosniho roku nabizel levne OW letenky pres kiwi pouze z letist PRG, WRO, VIE, BTS.
Nejlevnější letenky u FR vycházejí na 320 kč, tedy 640 RT na Pelikánovi to bude za 1050 a se slevou 600 to bude za 450. Na podzimní termíny by to neměl být problém.