Eznis Airways (Mongolsko) - zkusenosti
Ahoj, minuly tyden jsem letel PRG-UBN-PRG s Eznis Airways a nikde jsem k tomu nevidel zadne informace, tak snad moje shrnuti nekomu pomuze:
• online checkin neni, nutne na letisti
• load factor na obou letech cca 10-20%, velmi prazdne, takze jsem si mohl sednout kamkoliv (resp lehnout na ctyrsedacku)
• letadlo je stare, ale ok - je vtipne, ze jak to maji po alitalii, tak stitky jsou v italstine a napriklad mydlo na zachode se nemenilo, stejne tak sedacky s italskou trikolorou
• pri vzhletu a pristani nebylo mozne pouzivat sluchatka - s tim jsem se setkal asi poprve
• je to fullservice z pohledu jidla - tzn 2x sety jidla behem 8h letu. Kvalita tak 5/10, neco z toho se dalo. K piti soft drinks, caj/kafe, vino. Na jednom letu jsem mel box s nazvem Vietnam airlines, velmi zvlastni
Ja jsem vychytal letenky za 9 tisic, tzn za me velmi dobra value. Doufam, ze se lety zacnou vice plnit, jinak se obavam, ze to nemuseji prezit.
Nějaké info ohledně společnosti? Nepodařilo se mi najit letenky od Eznisu, měli by létat středy a soboty ale podle mě už nelétají, bylo nějaké oznámení?
nějak se jim ta jejich jediná A330tka kterou operovali jedinou destinaci - Prahu vyjebala a skončila pár dnů v PRG, pak jí rovnou přelítli někam do Španělska a tam teď umírá. Ofiko jí odepsali 6. října. Bez oznámení ani ničeho..
Tak hlavně, že jsem tu dostal kartáč, když jsem napsal, že letenky s nimi se koupí jenom blázen. A výsledek se dostavil až nečekaně brzy.
To jako jo, ale na ten červenec a srpen jak se prodávalo tak bylo bez potíže. Odletělo tam vše ne?