Ahoj, minuly tyden jsem letel PRG-UBN-PRG s Eznis Airways a nikde jsem k tomu nevidel zadne informace, tak snad moje shrnuti nekomu pomuze:   • online checkin neni, nutne na letisti • load factor na obou letech cca 10-20%, velmi prazdne, takze jsem si mohl sednout kamkoliv (resp lehnout na ctyrsedacku)  • letadlo je stare, ale ok - je vtipne, ze jak to maji po alitalii, tak stitky jsou v italstine a napriklad mydlo na zachode se nemenilo, stejne tak sedacky s italskou trikolorou • pri vzhletu a pristani nebylo mozne pouzivat sluchatka - s tim jsem se setkal asi poprve • je to fullservice z pohledu jidla - tzn 2x sety jidla behem 8h letu. Kvalita tak 5/10, neco z toho se dalo. K piti soft drinks, caj/kafe, vino. Na jednom letu jsem mel box s nazvem Vietnam airlines, velmi zvlastni Ja jsem vychytal letenky za 9 tisic, tzn za me velmi dobra value. Doufam, ze se lety zacnou vice plnit, jinak se obavam, ze to nemuseji prezit.    .

Eznis Airways (Mongolsko) - zkusenosti

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

2 reakce

Ahoj, minuly tyden jsem letel PRG-UBN-PRG s Eznis Airways a nikde jsem k tomu nevidel zadne informace, tak snad moje shrnuti nekomu pomuze:

• online checkin neni, nutne na letisti

• load factor na obou letech cca 10-20%, velmi prazdne, takze jsem si mohl sednout kamkoliv (resp lehnout na ctyrsedacku) 

• letadlo je stare, ale ok - je vtipne, ze jak to maji po alitalii, tak stitky jsou v italstine a napriklad mydlo na zachode se nemenilo, stejne tak sedacky s italskou trikolorou

• pri vzhletu a pristani nebylo mozne pouzivat sluchatka - s tim jsem se setkal asi poprve

• je to fullservice z pohledu jidla - tzn 2x sety jidla behem 8h letu. Kvalita tak 5/10, neco z toho se dalo. K piti soft drinks, caj/kafe, vino. Na jednom letu jsem mel box s nazvem Vietnam airlines, velmi zvlastni

Ja jsem vychytal letenky za 9 tisic, tzn za me velmi dobra value. Doufam, ze se lety zacnou vice plnit, jinak se obavam, ze to nemuseji prezit.

pxl-20240724-204613596.jpg
pxl-20240731-111003663.jpg
pxl-20240724-215647580.jpg
pxl-20240724-195714484.jpg
pxl-20240725-020910015.jpg

10

To si snad dam jen pro ten pocit letet v prazdnem letadle :)))

0 Citovat

Sluchátka - běžné bezpečnostní opatření kvůli eventuálnímu hlášení o evakuaci.

3
2 reakce