Ahoj, říkal jsem si, že posunu laťku levných letenek od Pegasusu ještě na jiný level, povedlo se mi v kombinaci s Indigo dostat až do Bangkoku s odbaveným zavazadlem za krásných 10 500 Kč. Celé kouzlo tkví, že si pořídíte letenku z Prahy/Vídně/Bratislavy/Mnichova do Abu Dhabí ve větším rozpětí, já třeba pracoval s datem 26.9.-9.10.2024 kdy letenka v tarifu saver (s odbaveným i příručním zavazadlem) vycházela na 4285 Kč. No a pak už si stačí vybrat s drobným odstupem letenky z Abu Dhabí. Je jich mraky... do Indie se dostanete s IndiGo (mají odbavený bágl) už od 6900 Kč, do BKK se dá dostat za 10 500 Kč, Srí Lanka je tam asi za 9 tis Kč... vše s odbaveným báglem, dá se to hezky modifikovat, takže je možnost třeba i přeletět z BKK do Singapuru a letět odtam zpátky, dá se s tím vyhrát. (edit: všechny ceny jsou už vč. letenky s Pegasusem, nejsem blázen :D ) Šťastnou cestu! Filip  .

Návazné letenky na Pegasus - Indie od 6900 Kč, Bangkok od 10 500 Kč a Srí Lanka od 9 tis. Kč vše s odbaveným zavazadlem

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

3 reakce

Ahoj,

říkal jsem si, že posunu laťku levných letenek od Pegasusu ještě na jiný level, povedlo se mi v kombinaci s Indigo dostat až do Bangkoku s odbaveným zavazadlem za krásných 10 500 Kč.

Celé kouzlo tkví, že si pořídíte letenku z Prahy/Vídně/Bratislavy/Mnichova do Abu Dhabí ve větším rozpětí, já třeba pracoval s datem 26.9.-9.10.2024 kdy letenka v tarifu saver (s odbaveným i příručním zavazadlem) vycházela na 4285 Kč.

No a pak už si stačí vybrat s drobným odstupem letenky z Abu Dhabí. Je jich mraky... do Indie se dostanete s IndiGo (mají odbavený bágl) už od 6900 Kč, do BKK se dá dostat za 10 500 Kč, Srí Lanka je tam asi za 9 tis Kč... vše s odbaveným báglem, dá se to hezky modifikovat, takže je možnost třeba i přeletět z BKK do Singapuru a letět odtam zpátky, dá se s tím vyhrát. (edit: všechny ceny jsou už vč. letenky s Pegasusem, nejsem blázen :D )

Šťastnou cestu!

Filip

3

Takže dva dny tam a dva zpátky, odlet z AUH při cestě zpět  ve 4 ráno. Asi fakt stárnu, ale to mě neláká ani náhodou. Pokud přičtu dva noclehy na jistotu v Abu Dhabi, tak úspora třeba do BKK mi zase tak obrovská nepřipadá :-). A i ten Biškek je vzhledem k tomu, že je to prakticky v zimě, pro mě nezajímavý. Pokud se vytasí Pegasus se slevou na jaro, jako tomu bylo tento rok, tak to bude jiná káva a rád toho využiji. Ale mladí, chudí a blázni podobnou skládačku třeba ocení :-).

5 Citovat

niemandos_1 , jak jsem komentoval už na svém ig, já osobně bych si to klidně ještě prodloužil. Hezky si člověk srovná jetlag, vykoupe se v moři, nazpátek si díky odbavenému zavazadlu i může nakoupit v outletech, čili osobně to nevnímám vůbec špatně, ba naopak! :D Ale naprosto chápu!

0 Citovat

Když máš moře času, OK, nebo pokud chceš do Abú Dhábí. Jinak dva noclehy tam nejsou žádná hitparáda a cenově se to blíží k běžné akční letence do Thajska.

3
3 reakce