Zdravím, založil jsem toto téma pro ty, kteří by stejně jako my, rádi unikli vánočnímu stresu někam do exotiky. Budu rád, když si sem budeme dávat tipy na letenky v tomto období✅ Pro příklad minulý týden Praha - Male 20.12-2.1. za 18tis (nestihl jsem) 😫 Jedná se o levné letenky cca do 20 000Kč v období cca 20.12 - konec prosince/začátek ledna. Destinace např. Seychely , Maledivy , Thajsko apod. Odletové letiště ideál Praha , Vídeň , ale můžou být i další. Děkuji 🙂 .
na příští rok bych rád do exotiky na Vánoce (Thajsko či Vietnam). Termín cca 20.12.2025-4.-5.1.2026 Dle toho co jsem pročetl, tak letenky by se měly objevovat již začátkem roku 2025 a ideálně tedy průběžně neustále kontrolovat ceny a v případě nějaké zajímavé nabídky (což by mohlo být kolem 20K?) hned koupit? Co myslíte?
Ideálně tedy do Bangkoku a je mi jedno zda z Prahy/Vídně/Budapešti atd.
z minulých let je moje zkušenost taková, že nejlepší ceny jsou vesměs hned únoru. Do prázdnin se tu a tam ještě něco objeví, ale bez garance nebo pár kousků a musíš hned kupovat... já mam rád na vánoce kanáry, tak budu kupovat hned jak se objeví....