Ahojky, mám na vás dotaz. Letíme skupinka do Brazilie a dalších zemích a budeme mít i nějaké místní lety s Latam, Aerolineas Argentinas, GOL a AZUL a dotaz mám jen jeden prosím. Budeme mít kufry, jen máme klasické Samsonite 55x40x20, jenže oni maji rozměry max 55x35x20 plus batůžek/kabelka.    Můj dotaz je: Jsou striktní? někdo oosbní zkušenost jak moc řeší rozměr, když to očividně kabinové zavazadlo je? Váhu budeme mít vždy cca 8 kg a tak s váhou problém nebude jen se objíme o rozměry :(   Díky TOM  .

Latinská amerika - příruční zavazadlo

Založil ve fóru Letecké společnosti

5 reakcí

Ahojky, mám na vás dotaz. Letíme skupinka do Brazilie a dalších zemích a budeme mít i nějaké místní lety s Latam, Aerolineas Argentinas, GOL a AZUL a dotaz mám jen jeden prosím.

Budeme mít kufry, jen máme klasické Samsonite 55x40x20, jenže oni maji rozměry max 55x35x20 plus batůžek/kabelka. 

Můj dotaz je: Jsou striktní? někdo oosbní zkušenost jak moc řeší rozměr, když to očividně kabinové zavazadlo je? Váhu budeme mít vždy cca 8 kg a tak s váhou problém nebude jen se objíme o rozměry :(

Díky TOM

0

Pokud neletíte společností Spirit Airlines, tak jste v suchu. Ale ti létají převážně přes USA (je to americká nízkonákladovka ), takže bych nestresovala :o)

0 Citovat

Díky jedná se mi opravdu kdo byl v poslední době v latinské americe - cestuji dost a tak Spirit apod znám a tam se řeší každý centimetr, ale zde to jsou jiné nízkonákladovky :)))

0 Citovat

LATAM to neřešil.

0 Citovat

Ahoj, letel jsem nejake vnitrostatni lety po Brazilii s LATAM a GOL (2022) a s AZUL a GOL (2024) a muj batoh jako prirucni zavazadlo ma 55x38x20. 

Nezaznamenal jsem, ze by nekomu zavazadlo merili v nejakem kovovem ramu.

(Aerolíneas Argentinas jsem nepoznal, nebot do Argentiny temer neletam).

0 Citovat

Gigo15 napsal(a):

LATAM to neřešil.

Děkuji Vám oboum za zkušenost :) myslím si, že je pro ně hlavně důležitá váha a díky za tipy :)))

0
5 reakcí