Ahoj, Chystám se koupit hromadně letenky z Nového Zélandu s několika zastávkami do Evropy (jednosměrné lety) Plán je koupit letenky na začátek února. Chtěl jsem se zeptat jestli má někdo z Vás nějaký zkušenosti s tím zda aerolinky poskytují nějaký slevový akce v rámci blížících se velkých slevových dnů (Black Friday, Cyber Monday nebo v Travel Tuesday). Nebo je zbytečný na tyto akce čekat a koupit letenky už teď. Díky .
Chystám se koupit hromadně letenky z Nového Zélandu s několika zastávkami do Evropy (jednosměrné lety)
Plán je koupit letenky na začátek února. Chtěl jsem se zeptat jestli má někdo z Vás nějaký zkušenosti s tím zda aerolinky poskytují nějaký slevový akce v rámci blížících se velkých slevových dnů (Black Friday, Cyber Monday nebo v Travel Tuesday).
Nebo je zbytečný na tyto akce čekat a koupit letenky už teď.
záleží, co budeš brát. Číňani to mívaj velice levný se stopem v CN, ale to nejsou ofiko akce, a je třeba to brát, když se to objeví. Jestli budeš brát víc stopů, potom se vyplatí vychytat akce cebu pacific nebo air asia, ale ty jsou dost nevypočitatelný v termínech. Ještě se mi nepodařilo v "Black Fridays" etc. zaskórovat opravdu dobrej deal, to je jenom velkolepá reklama a reálný slevy žádný...