Dubaj - noční přestup
V dubnu poletíme přes Dubaj - budeme tam mít čas 7,5 hodiny mezi přestupy. Akorát to bude v noci mezi 1 a 8 hodinou. Doporučíte kam by se mohl člověk podívat, aby nemusel jen sedět na letišti? Koukala jsem, že fontány jsou v té době vypnuté, nákupy neplánuji. Takže spíš nějaký zážitek, když už tam člověk musí čekat. Díky moc
Jako zážitek se můžete na letišti "pobavit" s ruskými cestujícími. Nebo zkoumat, jestli zrovna vaše letadlo předtím neletělo jeden z mnoha letů Emirates do Ruska a není poškozené šrapnelem.
Nemůžu těmhle aerolinkám, které dál zajišťují spojení Ruska se světem, přijít na jméno. Mimo jiné tam také platí tučné poplatky za přelet, přistání a odbavení na letišti a přeneseně tak financují válku. Kromě Emirates taky Etihad, Qatar Airways, Turkish Airlines nebo Egyptair.
Co Rusko, ale že lítají i do Izraele, který provádí největší genocidu civilního obyvatelstva a okupaci několika arabských zemí, to už je na zvážení...
O tom jsi se měl hlavně zmínit.
Pyjtrie, ty jsi buď hloupej nebo úplnej dement. Sorry za offtopic, ale tady ty propalestinský kundy nemůžu ani cítit.
Taky se omlouvám za offtopic, ale když vidím zmrda, kterýmu je jedno, nebo dokonce snad i schvaluje, vraždění dětí a je jedno, jestli jsou ty děti semitský, ukrajinský nebo ruský, tak se mi otevírá kudla v kapse.
Jako sorry, ale na to je § 405, tak doufám, že jsem tě jen blbě pochopil a nemyslel jsi to tak, že jsou vraždy arabskejch (nejen) dětí v pořádku (nebo popíráš, že se dějou) a ve skutečnosti odsuzuješ páchání zvěrstev Izraelem.
V Palestině žijí 2 miliony teroristů, případně těch co terorismus aktivně či pasivně podporují. Každý úspěšný masakr v Izraeli na ulicích veřejně oslaví. Všichni včetně dětí. Bylo to tak i při masakru v Izraeli v roce 2023.
Jojo, Plastelínci jsou úžasnej národ. Na černou práci dobrý, ale ujmout se jich nikdo nechce. Protože všichni moc dobře vědí proč.
ČumJakPuk napsal(a): Taky se omlouvám za offtopic, ale když vidím zmrda, kterýmu je jedno, nebo dokonce snad i schvaluje, vraždění dětí a je jedno, jestli jsou ty děti semitský, ukrajinský nebo ruský, tak se mi otevírá kudla v kapse.
Proislamistická levice metastázovala už i sem?
ČumJakPuk napsal(a):Taky se omlouvám za offtopic, ale když vidím zmrda, kterýmu je jedno, nebo dokonce snad i schvaluje, vraždění dětí a je jedno, jestli jsou ty děti semitský, ukrajinský nebo ruský, tak se mi otevírá kudla v kapse.
Jako sorry, ale na to je § 405, tak doufám, že jsem tě jen blbě pochopil a nemyslel jsi to tak, že jsou vraždy arabskejch (nejen) dětí v pořádku (nebo popíráš, že se dějou) a ve skutečnosti odsuzuješ páchání zvěrstev Izraelem.
super, že máš nastudovanej paragraf, jenom pořád nemůžu najít, kde kdo co schvaluje nebo popírá
vypadá to na projekci "kdo neodsuzuje s náma, najdeme mu paragraf" :-)
(kdyby něco, osobně v tamním utkání nemám favorita, není o co stát)
floodland napsal(a): ... ale ujmout se jich nikdo nechce. Protože všichni moc dobře vědí proč.
Ti, co se jich ujali toho nakonec hořce litovali, viz Arafatovy pokusy o zabití jordánského krále a převrat v Libanonu. Proto si výše jmenované země drží tzv. Palestince dodnes za plotem. Vznik Hamastánu si nepřeje Jordánsko s Egyptem o nic méně než Izrael. Tvrzení opaku jsou jen úlitby zfanatizované "arabské ulici".
Děkuji za výživné téma. Tak asi nakonec bude nejlepší, když se přes oceán vydám pěšky, abych na někoho třeba nepotkala. Na cestovatelském webu jsem očekávala spíš radu kam se podívat, ale koukám, že jsem se asi spletla. Škoda. Tak kdyby přeci jen měl někdo radu ohledně noční Dubaje, budu za ní ráda.
Taky nevím jak výše poskytnuté informace souvisí s dotazem tématu, nicméně nejvíc inteligentní odpověď vidím od Sue 👍 - v uvedeném čase toho opravdu moc nevymyslíte, buď se vydáte pokoukat nasvícené noční centrum a okolí a pak si dáte brzkou snídani a vrátíte se na klid před odletem z5 na letiště nebo si domluvíte řidiče na nějakou vyhlídkovou trasu po Dubaji a napadá mě třeba nad ránem projížďka abrou .. no a nebo rovnou zakempíte v nějakém salonku a uznáte, že rada Sue byla nad zlato..
Pokud toužíte po zážitku, mrkněte jaké jsou dostupné noční aktivity na Get your guide nebo Klook a podle toho si soukromně domluvte třeba noční safari na pár hodin .. ale předpokládám, že vám jde jen o " zabití času " tak aby vás to nestálo zbytečně bambilijón ..
Dal by se asi vzít taxík do Dubai Marina a tam se projít kolem toho kanálu a koukat na svítící mrakodrapy a pak zase zpátky na letiště. No a pak bych aplikovala radu Sue Ellen před následným letem.