Ahoj, prosím využil někdo Panda parking ve Vídni? Funguje opravdu shuttle bus i v noci a je ten proces jednoduchý, že to zvládne třeba i někdo, kdo úplně nemluví aj? Placení atd. Na 14 dní za 100e mi přišlo nějaka podezřele levné na to, jaké jsem tu kolikrát četla šílenství ohledně parkování po celé Vídni a pak placení pokut a ježdění taxi na letiště atd. Čekala jsem vyšší ceny. Děkuji moc  .

Panda Parking

Založil(a) ve fóru Letiště

6 reakcí

Ahoj, prosím využil někdo Panda parking ve Vídni? Funguje opravdu shuttle bus i v noci a je ten proces jednoduchý, že to zvládne třeba i někdo, kdo úplně nemluví aj? Placení atd. Na 14 dní za 100e mi přišlo nějaka podezřele levné na to, jaké jsem tu kolikrát četla šílenství ohledně parkování po celé Vídni a pak placení pokut a ježdění taxi na letiště atd. Čekala jsem vyšší ceny.

Děkuji moc

0

My jsme to loni využili a bylo to nejlepší parkoviště, na kterém jsme kdy byli. Pán na místě mluvil slovensky, vše bylo extrémně rychlé a efektivní.

1 Citovat

Díky moc, to je super. I ta slovenština, kéž by na nás vyšla, protože my mluvíme spíš s překladačem :D 

1 Citovat

X-krat sme parkovali na Pande, najblizsie ju vyuzijeme vo stvrtok,za mna perfektny servis,mozem len odporucit.

Funguju 24h a veľa personálu sú Slováci,takže Aj ani možno nebudete potrebovať. 

1 Citovat

Taky můžu doporučit, domluvíte se i slovensky, všechno rychlé bezproblémů, my potřebovali jen jednodenní parkování a to moc levný není zrovna 🙄

0 Citovat

Len treba doplniť, že na Pande je potrebné nechať aj kľúče od auta (auto potom presúva v rámci parkoviska personál), niekomu by to mohlo vadiť.

0 Citovat

Moc díky za info ohledně klíčů. To jsem nějak nepochopila ze stránek a člověk s tím musí počítat, aby si tam nic nenechal atd.

Ještě se zeptám, když beru tu nejlevnější možnost, tak je najednou převoz na letiště 3x delší - moc nechápu, co to znamená, ale snad je to ok? :)

Jinak jsem našla promo kod, akorát nevím, kam ho zadat :)

A má někdo zkušennost, zda mají tyhle půjčovny dětské autosedačky? Nebo prostě maličké děti držíte na klíně? To se mi moc nelíbí. Děkuji

0
6 reakcí