Zdravím,koupila jsem letenky na květen do Madridu u Ryanair a přišel mi mail,že mění datum odletu. Nemám s tím žádné zkušenosti. Zarazilo mě, že to není z důvodu zrušení letu nebo plné kapacity, protože letenky na ty samé lety (1.5. tam a 3.5.zpět) jsou stále v prodeji. Dráž, samozřejmě. Vážně to tak funguje, že mi posunout let o několik dní, i když kapacita očividně je? Máme na 2.5. lístky na tenis v Madridu, proto posun nemůžeme akceptovat. Takže ho zruším, oni mi vrátí peníze a já si ty samé letenky můžu koupit dráž ? Jako jasný, kapitalismus….ale tohle mě namíchlo. Moc díky za sdílení zkušeností.  .

Ryanair změna data odletu

Založila ve fóru Letecké společnosti

4 reakce

Zdravím,koupila jsem letenky na květen do Madridu u Ryanair a přišel mi mail,že mění datum odletu. Nemám s tím žádné zkušenosti. Zarazilo mě, že to není z důvodu zrušení letu nebo plné kapacity, protože letenky na ty samé lety (1.5. tam a 3.5.zpět) jsou stále v prodeji. Dráž, samozřejmě.
Vážně to tak funguje, že mi posunout let o několik dní, i když kapacita očividně je? Máme na 2.5. lístky na tenis v Madridu, proto posun nemůžeme akceptovat. Takže ho zruším, oni mi vrátí peníze a já si ty samé letenky můžu koupit dráž ? Jako jasný, kapitalismus….ale tohle mě namíchlo.
Moc díky za sdílení zkušeností.

0

Nemusis akceptovat nic, datumy si upravit sama dle potreby.

0 Citovat

Nedávno jsem podobné řešil na jiné trase....jedna z nabídnutých možností při změně letu byla změnit bezplatně (zdarma a bez doplatku) na jakékoliv jiné lety na stejné trase. Sám online ve správě rezervací jsem bezplatnou změnu udělat nemohl. Cesta vedla přes chatbota  - změněno zdarma na původní let. To byla otázka trpělivosti propracovat se přes Molli k živýmu operátorovi - pomůžou slova"Agent", "Speak with agent" apod. ve smyslu dopracovat se k operátorovi - jak je tam někdo živý, je to otázka minutky a správného popsání požadavku, potvrzení na email okamžité. 

2 Citovat

Díky za radu.V aplikaci mi to změnit bešlo. Pracně jsem se zbavila chatbota a po hodině se dočkala živého agenta, který mě oznámil zas úplně jinou změnu než byla v mailu a přesvědčil mě,že není jiná cesta z Madridu než o 3 dny později.  

Pak se vrátím na účet a najednou je zas původní datum a čas k dispozici....za 2700 Kč. Hrají si s námi jak kočka s myší.

1 Citovat

Inu což, cestu k operátorovi znáš, zkusil bych to znovu....a trval na prvotně zakoupených letech, pokud jsou stále v nabídce. On tam ten operátor nebude jen jeden. Nicméně nevím, zda jsi třeba dříve použitím klikátka v emailu již nepřijala změněné lety. To by mohlo být překážkou v návratu těch původních.

2
4 reakce