Jak hledat z několika letišť zároveň?
Umí nějaký vyhledávač hledat letenky ze všech letišť v okolí? Mám okolo sebe 6 letišť v rozumné vzdálenosti. Dá se někde vybrat moje město stylem "hledej ze všech letišť 200km okolo XXX? Nebo aspoň vyzobat všechna letiště ručně, ať to hledá ze všech vybraných? Díky
Pár možností, o kterých vím:
matrix.itasoftware.com/search. Lze hledat z/do více letišť najednou, plus lze pro dané letiště zobrazit letiště v okolí dle vzdálenosti (v mílích) a z nich si vybrat. Funkce schovaná pod černým tlačítkem se symbolem + napravo v políčcích Origin a Destination.
Stejnou funkci má vyhledávač azair.com, tam se tlačítko jmenuje Add more airports. Azair se zaměřuje jen na low-cost letenky, ale na ty je top.
Skyscanner má možnost Add nearby airports. Tam nad výběrem letišť člověk nemá kontrolu, ale dá se vyzkoušet, jestli to pro konkrétní letiště zrovna nezafunguje podle očekávání.
Na Google Flights normálně ručně přidat letiště, je tam limit myslím sedm.
Na kiwi šlo nastavit vyloženě tu vzdálenost, ale je to kiwi. Jestli to ještě jde nevím, nelezu tam.
Azair je super až na pomalou aktualizaci. Jinak appka Ryanair Discovery má možnost Nearby Airports. Kiwi má pořád dost možností.
Matrix snad umí jen DO více letišť, ne? Pokaždé, když zadám pro odlet (first leg) více než jedno letiště, tak mi to hodí hlášku... Ale je pravda, že jedu ještě na starém matrix.itasoftware
Azair je fajn, hlavně jeho funkce Česko a okolí nebo Česko a širší okolí
Matrix itasoftware hláška:
Error: Mixing origins from distinct countries is not allowed!
b) zkusil jsem odlet BUD a potom jsem přes nearby airports přidal letiště v okruhu cca 500 mil
Advanced controls jsem nevyplňoval - je mi jedno trasování nebo letecká společnost či aliance
V obou případech stejná hláška vyskočí. Pokud je ale na to nějaký trik, tak budu rád když se ho dozvím. Díky
to je zajimavy - to musi byt nejaka novinka - nekdy minuly tyden jsem to normalne pouzival (jako vychozi jsem mel PRG,VIE,MUC) ...