Peking (PEK)
Ahojte,
o mesiac letim cez Air China let Vie-Pek-Hkt, kde mam 5 a pol hodiny prestup v Pekingu. Posledny mesiac som registroval par prispevkov v cestovatelskych skupinach na FB, ze je na letisku v Pekingu strasna zima. Ja som tam bol naposledy v roku 2018 alebo 2019 a nebol ziadny problem, mne stacili rifle a mikina. Ale teraz sa viac ludi stazovalo, ze tam mrzli.
Vedel by sa niekto k tomu vyjadrit?
Dakujem
Zkušenost z podzimu: přestup podvečer ....ano je kosa. Navíc večer je terminál 3 úplně prázdné. Nebylo problém najít místo kde spát ale právě bylo tak zima tam člověk radši chodí po terminálu. Naštěstí jsme neletěli do teplé kraje kde by byl mega teplotní rozdíl ale i tak. Prostě venku bylo klidně +15..ale vevnitř kosa.
Co prosim ta znamena, ze vo vnutri je kosa? Lebo odhadom beriem, ze na letiskach byva okolo 20 stupnov, niekde mierne viac, niekde trosku menej. Kolko by si to odhadol v Pekingu a co si mal oblecene? Vziat si radsej tricko, na to dlhy natelnik a potom teplu mikinu? Alebo co by si z tvojho pohladu poradil? Dakujem.
Je tam zima jak v Čeljabinsku na nádraží. Jestli máš vstup do lounge, zaber hned láhev tvrdého alkoholu a pij grog. Jestli máš přestup přes noc, platí to dvojnásob. Osobní zkušenost z prosince🥶
Tak uz sa mi blizi odlet s prestupom v Pekingu. Pridem a letim Terminal 3, cas prestupu skoro 6 hodin. Normalne mam obavy, ze tam zamrznem.
Tvl… nebud jak malej. Proste v ty hale bude 15 stupnu a bude ti zima. Nesundavej si boty a bundu, kup si tam kafe a budes v pohode
ecc napsal(a):Tak uz sa mi blizi odlet s prestupom v Pekingu. Pridem a letim Terminal 3, cas prestupu skoro 6 hodin. Normalne mam obavy, ze tam zamrznem.
Z kolika informačních zdrojů potřebuješ potvrdit abys získal info, že je na T3 v PEK zima?
Škoda že jsi se neozval o pár týdnů dříve, mohl ti tam někdo nechat kalibrovaný teploměr a každý z CL co tranzitoval před tebou, tu mohl zapsat info aktuálního stavu.
A nebojíš se letět do PEK s rizikem umrznutí? Já bych třeba neletěl. Já bych to nedal a raději zůstal pod peřinou......
Doprčič to je takový problém si vzít z domu nějaké staré teplé oblečení a pak jej tam nechat? Minimálně jeden směr si tím vyřešíš.
Napiš prosím datum, budeme na Tebe u nás doma všichni myslet a na dálku tě "zahřívat".