Let. spol. nenabízí stejný tarif jako prostředníci. Risknout to nebo nikoli?
Lama23 napsal(a): To jsem také koukal, ale tak dobře to neznám a Booking pro mě byl pocitově tak nějak lepší (asi blbost).
Booking je gotogate a booking je teď jako smrt - bere vše.
Úplně není - koupi etraveli Bookingem už před časem neschválila EU, takže spolu stále jen spolupracují.
Sue Ellen Ewing napsal(a):Díky za radu, ale nejsem z Curychu a odlet byl už za týden, tak bych samozřejmě řešil i cestu na letiště a zpět a pokud bych tam nejel autem, tak bych s velkou pravděpodobností o tyto náklady přišel.Děláte z toho zbytečné drámo, normálně to kup, o peníze určitě nepřijdeš.
Já koupil letenku Frankfurt - Bangkok přes kiwi v autobuse do Frankfurtu x hodin před odletem s Turkmenistan airlines. Na kiwi to chvíli bylo, pak to zase zmizelo. Tohle už dělalo několik dní před odletem. Na jejich stránkách to bylo také zvláštní. Také to chvíli bylo chvíli ne, ale hlavně tam byla asi 2x větší cena. Nakonec se to povedlo koupit v tom autobuse přes to kiwi, ale stejně jsem do poslední chvíle nevěděl, zda odletím, nebo ne. Nakonec se povedlo.
Nechapem co furt riesite ze je problem to kupit cez OTA. Vyslovne nakupujem len najnizsia cena. Naj je TRIP.com
Refundy za letenky mam do 48 hodin na kreditke spat, spojenie s agentom on line v priebehu 2-3 minut.
Petr76 napsal(a):Neříkám, že je to super deal, ale je pro mě zajímavý. Je mi jasné, že bývají super akce i s lepším místem odletu, ale rád bych odletěl ideálně do týdne až 14 dní, tak zase ten výběr není takový a tady jsem i s cestou na letiště za cca 11-12 k. Najdu i odlety z Prahy nebo Milána za docela fajn peníze (takhle na rychlo), ale s delšími přestupy někde, kde si sice můžu udělat výlet po městě nebo okolí, ale chce to teplé oblečení (Peking, Šanghaj, Milán, ...) a já bych chtěl jet poměrně na lehko a pokud možno s sebou netahat následně celou dobu teplé oblečení (které bych pak pravděpodobně nechával někde v úschovně). Jak jsem psal výše, tak nejsem tak zkušený cestovatel a proto se ptám tady do placu lidí, kteří mají podstatně více zkušeností. Pokud máš ty nebo kdokoli jiný nějaký tip nebo rady, tak budu rád.A jak daleko jsi od Curychu, že ti tohle přijde jako super deal?
bang _1 napsal(a):Klobouček, ale až takový dobrodruh/šťastlivec nejsem :-)Já koupil letenku Frankfurt - Bangkok přes kiwi v autobuse do Frankfurtu x hodin před odletem s Turkmenistan airlines. Na kiwi to chvíli bylo, pak to zase zmizelo. Tohle už dělalo několik dní před odletem. Na jejich stránkách to bylo také zvláštní. Také to chvíli bylo chvíli ne, ale hlavně tam byla asi 2x větší cena. Nakonec se to povedlo koupit v tom autobuse přes to kiwi, ale stejně jsem do poslední chvíle nevěděl, zda odletím, nebo ne. Nakonec se povedlo.
vlado81 napsal(a):Díky za radu. S OTA nemám zatím zkušenost a s ohledem na časté varování a doporučení nákupu přímo přes leteckou společnost jsem k tomu tak přistupoval.Nechapem co furt riesite ze je problem to kupit cez OTA. Vyslovne nakupujem len najnizsia cena. Naj je TRIP.com
Refundy za letenky mam do 48 hodin na kreditke spat, spojenie s agentom on line v priebehu 2-3 minut.
A bude dobré v tom pokračovat. Důvody už tu snad všechny padly. Nebo si nějaké vyzkoušej a kdo ti nezkazí výlet, u toho zůstaň. 😆