Přátelé,  potřebuji poradit s TAPem a jejich bonus programem. Vpodstatě jsem skončila hned na začátku - mám u nich účet, létám s nimi a chci sbírat míle (lítat zadara v byznysu a tak že jo...). Ale nedokážu se dostat přes jejich přihlašovací systém.  Přihlásím se na webu. So far so good. Chci do svého účtu a zase mě to odhlásí. Znovu se přihlásím, ale zaboha nemůžu najít něco, kde mám ty nasbíraný míle, nějaký statusy... Prostě nic. Každej novej proklik = znovu přihlásit. Zkoušela jsem TAPí podporu (xkrát, kvůli různým problémům), ale byl to pain pro obě strany a výsledky mizerný. Máte s tím někdo zkušenost? Prolomil to někdo? Nebo se to děje jen mě?    Díky všem za přínosné i jízlivé komenty! :-)      .

TAP Miles&Go

Založila ve fóru Frequent flyer programy

0 reakcí

Přátelé, 

potřebuji poradit s TAPem a jejich bonus programem. Vpodstatě jsem skončila hned na začátku - mám u nich účet, létám s nimi a chci sbírat míle (lítat zadara v byznysu a tak že jo...). Ale nedokážu se dostat přes jejich přihlašovací systém. 

Přihlásím se na webu. So far so good. Chci do svého účtu a zase mě to odhlásí. Znovu se přihlásím, ale zaboha nemůžu najít něco, kde mám ty nasbíraný míle, nějaký statusy... Prostě nic. Každej novej proklik = znovu přihlásit.

Zkoušela jsem TAPí podporu (xkrát, kvůli různým problémům), ale byl to pain pro obě strany a výsledky mizerný.

Máte s tím někdo zkušenost? Prolomil to někdo? Nebo se to děje jen mě? 

Díky všem za přínosné i jízlivé komenty! :-)

0
0 reakcí